30 Mars

Har varit lite dålig på att uppdatera dessa dagar, men har haft lite fullt upp..
Lördagen och Söndagen bestod av att jobba på Maggans, de gick riktigt bra och riktigt sköna människor att jobba med! Har även fått två nya tider som jag ska jobba!

Har även idag fått reda på att dom har tapetsera i våran lägenhet och att på Fredag ska vi flytta in!!! :D
ja är så glad, 

Nu ska jag på utvecklingssamtal inte alls lika roligt
Ha det bra

27 Mars

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg medan jag håller på att göra mig i ordning, ja är så nervös så att ja har knappt inte sovit någonting inatt. Ja har sprungit upp och ner och inte varit trött. Fast ja känner innerst inne att ja är trött. Men sova får vi väl göra på Söndag kväll efter jobbet för innan dess hinner jag inte.
Igår kväll blev det hemma mys med hela familjen söderman, plus moster och hennes man. Vi åt riktigt god kycklingpaj med vitlöksbröd till och sallad, till efterrätt blev det riktigt god vaniljglass med jordgubbar till. De va en riktig sommarefterrätt, Men jäkligt gott va de iallafall. Vi kollade på Let´s dance och bara mös! Sen blev det en tripp in till staden där vi skulle hämta lillebror!
Inatt har jag knappt inte sovit och nu sitter jag här, nyduschad och hunrig. Ska snart steka mig två ägg så att jag klarar mig ett tag idag, Blir ju inte någon vidare mat idag. Ska jobba från 10.30-20.00 och sen hem till Eric och Nicole för att låna duschen och sen vidare på kalas hos Paulina!!
Efter de blir det att sova hos Nathalie för att sedan jobba på Söndag igen från kl 12.30!

Nu ska jag ta och fixa mig lite, önska mig lycka till så kanske nervositeten försvinner lite!

Ha en fortsatt trevlig helg

26 Mars

Idag har jag varit ledig och hela dagen har jag varit med pappa och jobbat. Riktigt skönt ibland och roligt, har även uträttat några ärenden på staden.
Blir riktigt sugen på att komma ut i arbetslivet istället för att sitta i skolbänken.

Ikväll blir det hemma mys med mamma och pappa. Älsklingen åker till Markus ikväll och stannar till på söndag. I morgon blir det att jobba riktigt roligt och skönt att man har något att göra, Sen blir de även Party på kvällen och på söndag blir det att jobba igen :D

Ha det bra så länge.

24 Mars

Först och främst vill ja gratta Paulina som blir hela 18år idag!! Grattis Till HENNE!!

Sitter nu här efter en väldigt trött morgon, självklart när man får sova så kan man inte. Är i allafall vädligt trött i mitt huvud efter en heldag i kalmar igår. Det blev att inhandla 2 par skor, ett par jenas (som jag inte använt på ja snart ett år) en vardagströja, en fin tröja till lördag, smink, tofflor, hårinpackning. Aja de va lite saker i allafall kommer inte ihåg allt.
Igår va ja också på arbetsintervju, de gick jäkligt bra må ja säga! Ska provjobba lördag och söndag denna helg som kommer! Ska bli riktigt roligt,

Så här har min vecka sett ut och kommer att se ut!

Måndag: Studiedag, ( Städa och plugg)
Tisdag: Studiedag, ( Arbetsintervju och kalmar)
Onsdag: Skolan börjar vid 10.55 , Simma
Torsdag: Skolan slutar vid 12.00. Prov vid 16.00
Fredag: Ledig
Lördag: Jobba, sen fest för Paulina!
Söndag: Jobba

den ser ändå rätt härlig ut min vecka, :D
Nu ska ja ta och fixa lite innan de bär av till skolan! ha de bra


Otroligt skön dag,

Gud vilken härlig dag de har varit idag, allt har gått i sitt eget tempo och jag har faktiskt fått rätt mycket gjort, fast att de känns som ja suttit på rumpan hela dagen. Ja har tvättat lite, tagit hand om disken, torkat av borden, dammsugit hela övervåningen, pluggat. Plockat upp  på mitt rum! Så jag känner mig faktiskt nöjd över dagen.  :)

Imorgon bär det av till Kalmar där jag ska inhandla nya skor och någonting nytt till att ta på mig på Lördag när det vankas födelsedagskalas hos Paulina, men också något nytt nu till våren. För nu känner jag att den äntligen är på väg! Men innan jag ska till Kalmar i morgon så ska jag gå till Maggans för att prata lite. Han ringde nämligen idag och undrade om jag var intresserad av jobbet. Självklart va ja de, bättre att stå och steka hamburgare än att inte ha något jobb alls! Så hoppas hoppas.. 

Ikväll blir en lugn kväll, plugga lite och sen övningsköra till Figeholm där ja och mamma ska lägga oss i solariumet, väldigt skönt ska de bli! 

Take care!

22 Mars

Kan man bli annat än glad när man vaknar upp och solen lyser rakt in i rummet. Nej de kan man inte, inte om man verkligen längtar till sommaren som jag gör! Det ska bli så skönt när all snö försvinner och man kan gå ut och sätta sig! så underbart..

Idag blir det en väldigt skön men ändå nyttig dag, ska sätta mig och plugga en sväng och sen städa av lite. Men sen tror ja att jag tar på mig skorna och går en långpromenad. 

Igår blev det en slapp dag hemma, de va så otroligt skönt, Först tog jag en lång dusch och satte mig i soffan för att kolla på en film, men Alex och jag blev hungriga så de blev lite lunch, :)
Sen blev det bara massa tvmys och jag gjorde verkligen ingenting mer på hela dagen, så otroligt skönt!

Men nu ska jag ta och sätta fart, så jag hinner med de ja ska idag!
Ha en bra dag

20 Mars

Varför kan man inte sova när man väl får? Så är det alltid, att i morgon kan jag sova ut. Bullshiiit!
Idag vaknade jag vid 10 över 7 och inte kunde somna om, det är så irriterande.

Så nu sitter jag här mätt och glad, har precis ätit en god frukost med nybakade frallor och juice. Min dag kommer nog bestå av kalmar om jag har tur. Men vi får se vad som händer senare idag.
Igår blev det en myskväll med tacos och godis hos Angelica och Martin riktigt mysigt!
Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning, ha det bra!


Glad!

Ville bara säga att idag är jag allmänt glad! 
Gick rätt bra på matteprovet, och nu gick det även rätt bra att övningsköra!
Snart blir det banken och sedan tacoos och sen vankas en myskväll. Inte vet jag vart än!
Hoppas ni har haft en lika bra dag idag som jag har haft de.. :)

<3

19 Mars

Jag blir vansinnig!! Hur kan allt annat funka på datan förutom att ladda upp bilder på bloggen,!!

Nu sitter jag här och har precis räknat hela kapitlet i matteboken för att jag kanske ska kunna någonting, Vi får se hur de går. Det känns så onödigt att åka in till stan för att skriva ett prov och sen åka hem igen, Bara resan dit och hem tar längre tid än vad själva provet gör. men men kan ju inte vara hemma varje fredag.
Ihelgen vet jag inte vad som händer än, blir troligtvis tacos ikväll och kalmar i morgon men vi får se vad som händer!
Igår va vi inne på jysk och handlade täcken och kuddar och fina kuddar till våran soffa! Nu känns det att de är nära och jag längtar till tusen! Det ska bli så skönt,

Nej nu måste jag ta tag i mig själv och fixa frissen innan jag ska in till stan

17 Mars

Sorry att jag inte laddat upp några bilder än men det är så att min data håller troligtvis på att gå sönder eller så är det mitt internet för den är så himlans seg ute på internet så det tar år innan jag lyckas ladda upp en bild, men ta det bara lugnt bilderna kommer, och snart ligger dom på facebook ska bara få tiden  att räcka till att sätta mig där..

Denna vecka har gått rätt snabbt det är redan torsdag i morgon och sen är det en ny helg, nu är de inte länge kvar tills jag blir stadsbo och får mitt eget lilla kryp in. Som jag så klart ska dela med min pojkvän. Idag har jag inte gjort alldeles för mycket, fick god mat idag när jag kom hem från skolan, det blev snitzel. Mycket gott, sen har ja suttit framför datan och kollat lite och sen pluggat. Har försökt att göra klart min uppgift som jag måste göra klart innan Onsdag nästa vecka.

Resten av denna vecka kommer bestå av skolan , i morgon är det en väldigt skön dag. En hel förmiddag med förflyttningskunskap och sedan en lektion där de ska ätas tårta och spela bingo!

Har redan fått lite planer inför i helgen, Fredagen blir först att äta på cecil med Sara, sen blir det att åka till Angelica och äta lite tacoos för att fira Martin som fyllt 30. Sen på Lördagen blir den en sväng till kalmar där de ska köpas en sängram och kanske nya stolar. Vi får se vad vi får med oss hem..

Nu har jag berättat kort om hur början på min vecka har varit och hur den kommer att fortsätta!
Har även sökt ett x antal sommarjobb denna vecka, hoppas jag får svar från någon..

Nu blir det att krypa ner i sängen och hålla om kudden och alex får hålla om mig.  GODNATT!

15 Mars

Sitter just nu på körkortsteorin som inte alls går bra längre, de gick jättebra i början men inte nu.. Måste sköta mig nu för snart är slutprovet.
Snart blir de håltimme har ingen naturkunskap idag, blir också att sitta kvar på mattelektionen i dag måste komma i fatt plus att vi har matteprov på fredag, usch..
Blir att lägga in lite bilder ikväll,

ha de bra så länge.

13 Mars

Idag är det lördag och en väldigt skön dag. Det blir att köra Vincent till hans syster och sen hoppa in för att handla lite på maxí till tjejkvällen ikväll. Ska bli riktigt mysigt!
Ska också ta och städa lite men de får vänta till senare. Tjejerna kommer inte förän kl 6. så Jah hinner nog..

Igår blev det en mysig tripp till Påskallavik med lite god mat, TACOS! och sen åkte vi till Tessa och stoffe en kväll där det bjöds på kladdkaka och tvmys!

Nu ska jag ta och fixa mig lite för en tripp in till staden, vi hörs

Sara

12 Mars

Denna vecka har gått så fort och jag har inte hunnit uppdatera knappt.  Jag har suttit med huvudet i läxböckerna varje dag men ändå blir jag inte klokare.
Jag har heller inte hunnit med och göra något speciellt förutom att övningsköra tre gånger denna vecka och hopppas detta håller i sig nu så att jag någongång i mitt liv kan få ett körkort.

Idag har jag inte gjort att för mycket utom att ligga kvar väldigt länge i sängen, sen övningsköra till mormor och morfar där jag och mamma tog en snabbfika innan vi åkte till affären för att handla och sen hem och äta lunch. Så nu ligger jag här i sängen med världens huvudvärk som jag vaknade me i morse och de går inte över.. Ikväll blir att åka en sväng till p-vik där det blir fredagsmys och sen en sväng förbi våra vänner tessa och stoffe!

IMORGON HAR VI TJEJMYS!!!

Ha det bra,

8 Mars

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men jag har heller inte haft ro att sitta ner eller över huvudtaget vara hemma. Jag har varit hemma och sovit denna helg det är nog de ända jag har gjort. Sedan har jag åkt alex fula bil in till staden där vi umgåts med Therese och Stoffe hela helgen. Det började med i fredags då jag och alex fixade oss och sedan åkte vi in till stan där det blev fredagsmys och pizza. :)
Sen på  Lördagen så blev det att åka in till stan en sväng där alex köpte en ny mobiltelefon och jag lämnade in Idas trasiga. Sedan bar det av på kalas till mormor och morfar där det blev godmat och prat. Sen bar det av in till stan igen där vi åkte till Tessa och Stoffe där vi fixade alex mobil och bara tittade på tv.
Igår var det Söndag och jag var beredd på en riktig slappadag, men slapp och slapp vet jag inte om jag kan säga, Först bedminton kl 9.00 på morgonen och sedan hem en sväng för att lägga sig framför tvn. Sedan dusch och vidare in mot stan där vi umgicks med Tessa och Stoffe, Vi köpte kinamat för att sen ta med de hem till Fårbo. Riktigt gott!!
Sen blev det att åka tillbaka till stan för Alex och Stoffe skulle åka och tatuera sig, jag och tessa hade myskväll med kladdkaka och frukt, MUMS!!

Nu sitter jag här en Måndag eftermiddag och känner hur min trötthet tränger ner i ögonlocken. Men först måste jag hinna med och skriva lite frågor till texten som jag har prov på på Torsdag. Idag har jag även övningskört till Figeholm och tillbaka, Det gick riktigt bra fast att jag var hur nervös som helst för att växla ner men Prima Ballerina!

Nu ska jag ta att fika lite med mamma och mormor och morfar för att sedan slänga huvudet i böckerna och fortsätta med pluggandet. För här blir jag inte smartare av att sitta! Ni får ha det så bra!

Puss


5 Mars

Idag är ingen vanlig dag för idag är det mormors födelsedag :) Vill börja med att gratta henne men också slänga en kram till min kära gudmor som också fyller år idag , (:

Idag är heller ingen vanlig dag för idag är jag ledig, och det är så himla skönt men jag känner verkligen hur slö jag är i hela kroppen och vill bara sova hela tiden. Jag tänkte att jag verkligen skulle få sova ut idag, men icke.. Vaknade i morse av älsklingens alarmsignal på telefonen och kunde inte somna om. Så det blev att vara vaken och fixa sig för att följa med pappa en sväng till sjukgymnasten och sen följa med lillabror till sjukhuset. Så nu på förmiddagen har jag hunnit med de plus att packa en till kartong med saker som ska med när flyttlasset går. Sen har jag hunnit att städa lite, äta lite och ligga lite i sängen såklart :)

Ikväll blir det nog en väldigt lugn kväll, Alexander och jag pratade om att äta lite pizza kanske, vi får väl se vad som händer. Så ikväll blir nog en allmän myskväll men det behövs verkligen ibland. En rå om varandra kväll!!

I morgon bär det av på kalas för att fira både mormor och morfar som har fyllt år så lite middag blir det på eftermiddagen och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Söndag blir nog en slapp dag fast om jag får välja själv så skulle jag hellre ta med mig Alexander till ikea där vi skulle kunna inhandla lite till till lägenheten. Men man får ju inte alltid som man vill.

Nej nu ska jag ner och tejpa ihop en yttligare kartong så jag kan packa lite mer saker :)
Ni får ha det så bra!!

Sara


3 Mars

Idag är det 3 Mars och det har varit en väldigt skön dag , vakna med att solen lyser in genom fönstret och hela dagen har varit toppen.
Ikväll blir det en lugn kväll framför tvn, älsklingen sitter och kollar på film nu medan jag sitter här. :)  

Ha en lika bra dag som jag har haft det idag, :)

Kalmar

Idag blev det en tripp till Kalmar efter skolan, har varit där nu varannan dag sen i fredags och har inte köpt mågot speciellt någon gång så det känns som att jag bara åkt fram och tillbaka. Alex införskaffade sig något idag igen och idag blev det ett par jeans, :)

Idag har det varit en seg dag i skolan, haft tre korta lektioner och sedan körkortsteori som håller på i 3 timmar. Man blir rätt le efter ett tag.

Nu vill jag bara hem och lägga mig och sova, men lär väl få vänta ett tag alex ska först träna å sen ska han göra si och sen så.. Så lär väl vara hemma inatt. Men men,

Ha det bra . !

sara


2 Mars

Nu har vår känslorna kommit på riktigt, igår fick jag hjälp av min kära vän att fixa till bloggen, tyckte de behövdes lite färg i tillvaron!
Ville bara tacka henne så hemskt mycket och sen säga att jag är på riktigt bra humör idag, de måste nog ha med vädret att göra! :D

Puss


1 Mars

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det 1 Mars och prick en månad kvar tills vi får lägenheten!
Det ska bli så skönt att komma hemifrån och ha sitt eget. Det är också bara 8 månader och 6 dagar kvar
tils jag fyller 18 år, haha ska jag redan börja räkna ner.

Helgen har spenderats mer eller mindre med Sara, Fredagsmys i kalmar med Ida och Sara , blev bara att köpa ett par leggings, en plånbok och en mascara. .. :)
På kvällen blev det bara en mysig hemma kväll där jag tog det väldigt lugnt.

Jag började min Lördag morgon med att ställa mig och baka Saras födelsedagstårta och hoppa in i duschen, för att vara klar tills vi skulle till älsklingens pappa där vi bara tog det lugnt. Sedan skjutsade mig Alex till Sara där vi fixade oss och började med vårat Roliga KALAS!! Eller Saras Kalas :D
En riktigt trevlig kväll , mycket skratt !!

Söndags morgonen var inte alls lika trevlig som Lördagen, Uscha! Natten fick mig att må väldigt dåligt och inte många timmars sömn, Men men Får allt ta och skylla mig själv. Först gick jag till gympahallen där jag spelade lite bandminton och bara stod för jag var väldigt trött, sedan hoppade jag in i duschen så att jag fick vakna till lite. Sen blev det att fixa sig för en vidare tripp till kalmar igen där jag spenderade hela dagen. Själv fick jag inget inhandlat förutom ett par solglasögon. Men alex kostade på sig lite saker och de var nödvändiga saker :)

Idag va de väldigt jobbigt att resa sig upp ur sängen för att bege mig till skolan, i skolan blev det lite prat och eventuellt planering för en nästa tjejkväll hos Paulina! :) Snart blir det att åka till älsklingen för att gå och sova lite tidigare idag så att jag kan återställa mig till Veckan för jag orkar verkligen inte vara så här trött. !

Nu har ni fått en rätt kort men ändå lång sammanfattning av min helg som varit.

Ni får ha de så bra,

Sara

RSS 2.0