29 April


Gud vilken underbar Fredag det har varit än så länge, vaknade när jag själv ville och hade en lugn morgon bara för mig själv, efter de begav jag mig till Maxi med mamma och handlade lite efter de så åkte vi hem till lilla fårbo där jag sitter nu. Vi har gått en långpromenad och suttit i solen och bara tagit de lugnt. Så nu gör de ingenting som det händer något ikväll och i morgon. Ikväll blir det att åka till Alexanders farfar och hjälpa han att klippa gräset, självklart ska vi äta något gott också!

Nu ska ja fixa lite innan Alexander kommer och hämtar mig,

Ha det bra !

Sara




Fick lite sommarkänsla idag, bilden är dålig men jag minns
alla minnen runt bilden och dem är fantastiska! ♥




28 April

Jag kan inte säga annat än att jag njuter av mitt påsklov, jag gör inte många knop mer än vad jag behöver och jag tänker bara på mig själv. Så oerhört skönt.

Idag är det Torsdag och den har bestått utav att jag har varit ute och gått en sväng i skogen, Amanda red och jag gick brevid sen har ja ätit lite lunch, och så har jag äntligen kommit igång med att framkalla alla mina tusen bilder jag har. Så nu har jag skickat iväg 213 kort på framkallning och har redan fixat en ny mapp som ska skickas iväg nästa vecka när dem andra kommit hem. Nu blir det till att ordna lite middag till min älskade sambo, sen ska jag bege mig ut på golfbanan och gå yttliggare några kilometer.
Jag har kommit på en rätt konstig sak men de är ju jag.. :P

Jag älskar när man ser resultat på saker och ting, nästan vad de än gäller. Ex när man städar, mycket roligare att städa när de verkligen syns att man gjort något, eller när man klipper sig eller när man går ner i vikt. Så ja har kommit på att göra lite drastiska saker så att det verkligen syns när man gjort något för ja har inte ett så stort öga för smådetaljer.

Har även glömt att säga att nu är det inte en ljushårig som sitter bakom data skärmen utan nu är det en brunhårig och ännu mer brunhårig ska hon bli.

Det känns verkligen att allt börjar närma sig, balen, stundenten, london resan, jobbet i sommar. Ja allt som man har sett fram emot. Och tiden verkar inte sakta in heller så de blir väl att ta med sig kameran nu ett par veckor fram över för att kunna göra dessa minnen livslånga istället för bara några timmar eller veckor.
Någonting som känns väldigt skönt är att jag är klar med allt till balen och studenten, de enda ja har kvar är att bjuda in alla gäster till kalaset. Men de får ja ta tag i någon dag.

Ha det bra

Sara

27 April

Tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan jag beger mig för att hämta min kära mamma på jobbet så att vi sedan ska titta på lite skor och färga mitt hår. För det behövs verkligen, sen ska vi även åka en sväng till kristdala och lämna min kära lillebror som ska åka till farmor ett par dagar. Ikväll blir det att  planera studenten de sista och se till att allt är fixat.

Kan inte fatta att tiden går så fort, snart står man där och har tagit studenten, och vad ska man göra efter? Jag får ångest när jag tänker på hösten. Men hoppas det löser sig.

Nehe nu ska jag fixa mig lite innan jag ska bege mig iväg en sväng.

Hade så bra!

Sara


Underbara du,

26 April

Sikken härlig dag idag, jag känner mig så flitig. Började dagen med en rask
morgonpromenad vid kl tio över sju sen hem för att äta lite gröt.
Startade datan och började skriva mitt projekt, sedan har ja hoppat mellan alla
rummen här hemma och pillat och plockat.
Har varit ute två runder med bara massa papper och kartonger.

Nu har jag precis avnjutit en god lunch som blev kyckling och nudelwook. Riktigt gott!
Det är de värsta när man äter att man blir så trött efteråt. Nu har all energi glidit ur
mig men ja hoppas den kommer tillbaka snart.
För jag har en lång lista som väntar innan jag är klar för idag.
Jag har kvar att sortera tvätten, handla, bädda rent, diska, vattna blommorna och rensa avloppet. USCH!!!
men det är ett måste ibland och det är ingen som gör det åt än.

Ikväll blir det att åka på tisdagscupen med Alexander, för att titta när Daniel kör.
Ska faktiskt bli väldigt skoj!

Nej nu måste ja hoppa igång igen innan jag degar alldeles förlänge och fastnar här.

Ha det bra

Sara







du är den bästa
ingen är som du
Alexander

20 April

TACK NATHALIE ANDERSSON FÖR MIN FINA BLOGG!!!♥
Nu kanske jag får lite mer motivation till att skriva igen. Nu när våren är här och sommaren börjar närma sig!

Idag har jag städat för fulla muggar här hemma för inatt kommer äntligen mina föräldrar hem efter en vecka i solsken. Så vi får sova ett par timmar innan vi får gå upp för att träffa dem. 

Imorgon är det sista dagen på praktiken innan jag tar påsklov och det ska bli så otroligt skönt med lite ledighet, jag har inte bestämt än vad jag ska fylla mina dagar med men det blir troligtvis med Alexander! Kanske även en sväng till något roligt ställe där man kan fördriva lite tid. Vi får se vad påsken har att erbjuda!



JAG TRIVS SOM FISKEN I VATTNET!♥




19April

Jag tycker det är så härligt att vakna med solen rakt i ansiktet, man får en annan slags energi då. Känner att allt rullar på bra nu. Idag blir det praktik och sedan skola och möte inför london om några veckor.

Allt börjar närma sig med stormsteg, så skönt att sommaren snart är här. Igår blev det även första middagen med grillat kött. Så underbart gott faktiskt. Så idag åkte jeansjackan på och den ska förhoppningsvis få vara framme ända till hösten!


Ha det bra

Sara

Massa mys med denna underbara människa. Älskar henne!


                                                                            ♥


18 April

Tiden går fort när man har roligt, ville bara slänga in små korta rader om att jag saknar alla mina vänner otroligt mycket. Känns helt ensamt när man har praktik och inte träffar någon.

Så jag hoppas att ni alla har det bra och kan kanske ses någon dag. ♥

RSS 2.0