Godnatt =)

Godnatt =)


Godmorgon

Sitter här nu innan jag ska bege mig till skolan , där vi kommer få våra datorer idag och tror de kommer vara en rolig dag. !

Jag kan skriva sen och berätta hur de va.

Sara

12 September

Oj nu har redan en vecka gått sen jag skrev sist. Men har inte riktigt haft tid att sitta framför datan . Förra Tisdagen bestod av skola och sen begav jag mig hem till Oskarshamn där jag umgicks med Sara  Onsdagen blev de en lugn dag och sen Sara , samma sak torsdag och Fredag . Eller min Fredagskväll bestod av att bara vara hemma och ta de lugnt. I lördags blev de lite spontan fest med mina älskade vänner ! Mycket lyckat, efter de blev de kräftfiske och söndagen bestod av att Sova och sen umgicks jag lite med Sara samtidigt som jag fixade sakerna för idag.  Så i morse satte jag mig i bilen för att bege mig mot Värnamo där jag började skolan kl 13.00. De blev en 4 timmars lång föreläsning om byggprocessen , i morgon får vi våra datorer och då ska vi även börja rita våra 3D hus på datan . Riktigt kul faktiskt! 

Så nu sitter jag här i soffan efter att ja lagat lite mat och varit ute och sprungit / gått i regnet. Så nu blir de en dusch och sen skriva rent mina anteckningar samtidigt som ja kikar på Idol.



6September

Nu ska ja strax bege mig till skolan igen för min andra skoldag! Idag åker jag även hem och de ska bli mys!
Allt är så bra nu och jag älskar mina fantastiska vänner!
Jag går och smårler för mig själv och känner hur bra ja mår!


2September

Fredagkväll och jag sitter framför datan , men det är inte så sorgligt som de låter. Inväntar bara Sara Olsson som ska sluta jobba och sen ska vi bege oss ut på äventyr! Riktigt roligt får ja hoppas!
Gårdagen bestod i allafall utav först inventering i konsum och sen gick flyttbussen till Värnamo där ja inredde mitt lilla kryp in på 22 Kvadrat! Ni förstår de är inte stort, knappt så att ja får plats med en säng och en soffa. Men tyckte ändå att ja lyckades möblera väldigt bra och tror de kommer bli jättebra, känns redan som att ja kommer trivas där för alla människor är så himlans trevliga så tror de kommer bli riktigt bra . Så på Söndag sätter jag mig på tåget för att åka till Värnamo och spendera första natten i lägenheten , tss. vad nervöst de kommer vara .. men de blir nog bra!
Imorgon blir de i allafall folkrace med Angelica och sen får vi se vad kvällen erbjuder. Tror de lutar mot utgång men man vet aldrig..
Idag har jag spenderat dagen tillsammans med Sara Olsson på stan och sen blev de en långlunch fika med Sara Persson , riktigt trevligt må jag säga! :)
Nehe nu ska ja fixa mig lite innan de bär av till Sara som snart är hemma, ha de bra alla där ute!
Pusspuss
Sara

RSS 2.0