2 December

Nu är det bara 17 dagar kvar tills jag sitter i bilen på väg till att bryta benen, men det ska bli så roligt. Tänk att fira jul med massvis med snö. Det har jag inte gjort på år!
Men självklart kommer jag sakna min underbara pojkvän som ska vara hemma. Vi kommer vara ifrån varandra en hel vecka och det känns som en evighet.

Veckan har gått så fort, i morgon är det redan torsdag och slutet på veckan ser man runt knuten. Idag har dagen gått så sakta, började med tre timmars lång lektion där jag inte gjort ett dugg. Blev till att sitta på Facebook och prata. haha vi har sånna diskutioner i våran klass, de tycker ja om :)
Sedan hade jag två lektioner till innan jag äntligen fick sluta.

Nu sitter jag här och väntar på att älsklingen ska ringa, sedan ska vi öppna chokladkalendern och kolla på julkalendern :) i år ska jag faktiskt ge den en chans, har inte kollat på flera år men i år tänkte jag försöka.

Till helgen blir det mys med tjejerna hos Sara på Fredag, det tycker vi om ! Sedan ska jag tillbringa resten av helgen tillsammans med Alexander. Får ta vara på de stunder som är kvar innan jag åker, har ångest över att vara ifrån honom så länge. Tycker det är länge med två dagar. Uscha ja kommer känna mig ensam!

Nu ska jag plugga lite, Vi hörs

Sara

RSS 2.0