Solig dag,

Idag är en mycket bra dag, jag känner mig utvilad och nu vankas det helg.
Sitter i skolan nu har precis gjort ett matteprov som inte alls gick bra, förhoppningsvis får jag ett G..
idag är älsklingen i stockholm och dricker sig full medans jag ska umgås med alla mina glada vänner och ha riktigt roligt.
När vi skrivit klart projektarbete så ska vi gå till hemköp för att köpa lite chips och dipp tills ikväll ,vi ska även gå hem till mig och fixa lite. Sedan vidare mot CKZ där vi ska tillbringa kvällen med massa snoppar!!

Jag hoppas detta blir en kanon kväll som vi kommer minnas, jag har laddat systemkameran så ni får se bilder senare.

Nu ska jag ta och skriva lite på diskussionen för att bli klar så fort som möjligt ha det bra!

Sara ♥


28 Maj

SEXPARTY!!


27 Maj

Oj vad tiden går fort när man har roligt, snart är det studenten och sommarlovet står runt hörnet. Jag känner att jag inte alls har lust att sätta mig framför datan när det är så fint väder ute! Inte för att jag har varit ute så mycket men jag har lite olika saker att styra med. Nu är de sluttampen innan skolan är slut och allt ska göras klart och lämnas in. Det ska bli riktigt skönt med sommarlov, men undra egentliigen vad jag ska göra. Jag ska troligtvis tillbringa min midsommarafton i Göteborg mycket trevligt. Sedan får jag se vad sommaren har att erbjuda, det MÅSTE bli massa flickmys med alla mina underbara vänner iallfall..

Denna vecka har varit riktigt skön den har gått väldigt fort, i måndags fyllde min älskade pojkvän 21år. Han fick en godmiddag när han kom hem som bestod av marinerad fläskfilé, hemgjorda klyftpotatis, café  de paris sås och sallad med melon. Riktigt gott, och till efterrätt blev det tårta! Jag kände mig riktigt duktig när jag var klar med allt. Men han är inte glad för han har inte fått sin födelsedagspresent än, han fick ett golfsätt men jag lovade honom något mer!
På Tisdagen blev det vandring till Fallebo men gick jäkligt vilse, så dagen är ingenting och prata om...Sedan har min vecka bara rullat på, haft lite inlämningar och jobbat med vårat projektarbete.

I morgon är det Fredag och det är riktigt skönt, då vankas SEXPARTY för hela bunten! Riktigt roligt ska de bli, och älsklingen ska till Stockholm på maskinmässa, på lördag blir det att fira morsdag hos mormor och morfar, det blir middag. Fast innan på dagen blir det Golfkurs för mig och Alexander, vi är så duktiga och har börjat göra någonting. :) även på Söndag blir det golfkurs!
På lördag blir det även att kanske åka till påskallavik en sväng för att hälsa på Familjen Kroon. Vi får se vad som händer och hur mycket tid det finns.

Idag är det Torsdag och vi sitter här och skirver på vårat projektarbete som ska vara klart i morgon, idag blir det hem och laga lite mat, för att sedan plugga matte och gå en golfrunda med min kära sambo och far. ♥

JAG LOVAR ATT SKRIVA MER SÅ ATT NATHALIE KAN HA NÅGOT OCH LÄSA! JAG LOVAR ÄVEN ATT INTE SKRIVA I MÅNADER FRAMÅT! PUSS PÅ DIG PULLAN♥

Ha det bra

Sara

10 Maj

Idag är det måndag och jag är jäkligt trött, förmiddagen har bestått av 30min massage riktigt skönt må jag säga och det behövdes verkligen, sedan blev det bara allmänt slapp framför datan där jag fortfarande sitter. Jag orkar inte ta itu med allt jag egentligen borde.. det får vänta tills jag kommer hem.. Igår va min dag toppen, eller nästan. Började med en god frukost och sen titta lite på tv, försökte också påbörja min svenska uppgift som ska vara klar tills i morgon., sedan blev det att jobba en sväng mellan halv 1 till kl 5, då jag fick steka jävla massa hamburgare när det kom ett busslass, menmen... Sedan blev det hem och duscha för att sedan åka till Karolina och Henrik för att äta lite mat och de va riktigt gott, hemgjorda pizzor! Sedan blev det vidare mot Magnus Betner och en toppen kväll, jag hade kramp i smilebanden när jag gick där ifrån. Så nu vill jag beställa biljetter till Johan Glans sommarturne, så vi får se vad som händer..

Idag ska jag hem och träffa mamma och pappa, ska även skriva på mitt svenska arbete!

Ni får ha det så bra!


7 Maj

Undra vad som egentligen händer, att man bara tappar lusten helt för att sitta vid datan eller ens röra den, jag har knappt inte suttit vid datan någonting sen jag bloggade sist, kanske är de för att ja har allt för mycket att göra, både hemma och i skolan. Kanske är de så att min vardag har förändras sen jag flyttade hemifrån. vem vet, inte jag iallafall...

Mitt liv har varit väldigt ointressant egentligen, jag har tillbringat mina timmar i skolbänken men också hemma i soffan med böckerna i högsta hugg, även har jag tillbringat några timmar i soffan framför one tree hill men sist med inte minst några timmar framför diskbänken.., usch!! 
Jag har även börjat ta tag i mitt körande, så nu går det faktiskt riktigt bra och jag har börjat att köra inne istan, så nu håller jag på att kolla på en bil som jag så småningom ja köpa för att kunna ha tills körkortet kommer i handen., 

Jag har även tillbringat min valborg tillsammans med alla underbara tjejer hemma i lägenheten. riktigt mysigt, :) Sen har jag varit på naturdag i bråbo inte alls kul om jag får säga de själv, leta efter små kryp en hel dag är inte mitt störta intresse.. 

Nu är det Fredag och idag fyller Alexanders pappa år, Grattis till honom, så i morgon blir det nog att åka dit en sväng för att gratta honom.. Så ikväll blir det bara Fredagsmys framför tvn. Ska ju nämligen jobba i morgon och även på Söndag, På Söndagkväll ska jag på Magnus Betner, Riktigt roligt!! 

Jag lovar att förbättra mig med skrivandet, och jag känner att efter onsdag har jag all tid i världen, det ska bli riktigt skönt när detta är över.
Vill bara säga att jag hoppas att Sara Olsson får en underbar vecka med turkarna där nere i värmen och hoppas hon blir brun och fin nu! kommer sakna dig :)

Ha det bra , 
Puss

RSS 2.0