26 augusti

Mina dagar består nu av samma saker, skolan, laga mat, diska och packa. Ska äntligen flytta till min efterlängtade lägenhet som är lite större och nu.  Så datan blir någonting som inte finns i min värld på ett par dagar.

ha det bra

Sara

18 Augusti

Måste bara säga att jag inte har tänkt ett dugg på att skriva , det är heller ingen idee att säga att man ska förbättra sig för det gör man inte i allafall. Det fungerar en dag men sen är man tillbaka.

Nu ska jag ut i skogen och plocka svamp med min mamma och pappa, ska även tillbaka till stan sen för att träffa älsklingen, och i morgon bär det av till körskolan för lite teori.

Jag ska ta mig tid en annan dag och berätta för er vad jag har gjort på mitt sommarlov och hur mitt nya liv ser ut. :)

Ha det bra


9 Augusti

Sitter här med tårar i ögonen, har precis kollat klart på P.S I love you och jag kan säga att filmen va riktigt bra och jag satt med gråten i halsen hela tiden, skulle bara vilja se en forsättning på den för att se vad som händer i hennes liv. Idag är det Alexanders första arbetsdag och jag känner mig helt ensam. Men tror allt att jag ska klara det här. Ska nog gå ut och gå en sväng om ett tag sen kanske jag ska skriva in mig på en körskola, känns som att det är på tiden nu, det är mindre än tre månader kvar tills jag äntligen fyller 18år.

Idag blir det att laga kycklinggryta med ris tills älsklingen kommer hem..

Nu ska jag ta och fixa lite. Ha det bra

Sara

6 Augusti

Idag är det Fredag och det betyder att det är helg, inte för att det känns någon skillnad mot veckorna. För den här veckan har känns som en helg. Igår va jag i allafall hemma hos kära mor och far i Fårbo och spelade kort och hade det mys. Jag och Hjärtat stannade även här över natten. I morse va vi ute och gick en sjön runda på Golfbanan det är så härligt att göra någonting. Så jag kom fram till att vi har gått 1 mil nu på tre dagar det känns faktiskt rätt bra. Nu sitter jag här och är barnvakt åt min kära lillebror så dagen och natten kommer att spenderas i fårbo, fast det är skönt. Jag känner mig mycket friare i Fårbo än att sitta i en lägenhet helt instängt. I morgon blir det Party med nästan alla fina tjejer. Synd att inte alla kan vara med, jag hoppas även att det finns någon vänlig själ som kan sova hos mig. Men vi får se vad som händer.

Nej nu ska jag handla lite mat och sedan ta en myskväll!
Ha det bra

Sara

3 Augusti

Idag är det tredje augusti och snart börjar skolan, ni som läser detta tycker säkert att jag är knäpp när jag säger att jag vill att skolan ska börja, att komma in i alla rutiner och träffa alla. Jag förstår verkigen inte hur det ska gå när man slutat skolan, då man verkligen inte kommer träffa någon alla jobbar på sina hål och man hörs bara ibland. Man försöker bestämma träff men lyckas inte för man har inte tid.

Sitter just nu hemma hos Alexanders mamma och väntar på att klockan ska gå så att vi kan åka på speedway i detta vackra väder. USCH!  Men men bara ta på sig regnkläderna och hålla paraplyet redo. Nu har jag äntligen slutat jobba för denna sommar men jag är inte ledsen för de, det är faktiskt riktigt skönt att vara ledig, och det är den sista sommaren man faktiskt kan njuta av sommarlovet för sen börjar allvaret. Och då har man verkligen inte råd att bara vara hemma och vara livsnjutare.  Är det bara jag som tycker att denna sommar har gått riktigt fort, jag vet inte ens vad jag har gjort, jag har varit en sväng på gotland och inget mer. fast det är ju inte så mycket man kan göra när vädret är som det är.

Idag har vi varit hemma hos Eric och Nicole och fikat ite, riktigt trevligt. Nu resten av veckan vet jag inte vad som händer men jag hoppas att vi hittar på någon spontan sak och kanske åker iväg eller hittar på något.  Innan jag fåt sitta hemma i lägenheten tills skolan börjar för att Alex jobbar hela dagarna.  Ska väl även hinna med och flytta lite någon gång, ska bli så skönt att gå lite utrymma och inte bo på varanadra.

Tack Sara för det braiga smset jag fick eller vi alla fick av dig igår. Riktigt roigt att det häner någon bara synd att inte vissa kunde vara med.  Vi får bara se vart vi ska befinna oss men någonstans hittar vi väl alltid.

Nej nu måste jag äta lite. Ha det toppen!

Sara

RSS 2.0