30Juni

Sitter just nu på jobbet och ska snart gå hem, kom då på hur mycket jag älskar min kära sambo
och hur mycket han egentligen betyder för mig .
Ibland kan man ha dalar fast oftast ligger vi på toppen!



2006-09-11


28 Juli


Idag är de ingen vanlig dag, idag är de Tisdag och den ska spenderas tillsammans
med Emelie! Och det har varit så efterlängtat!
Så jag hoppas att dagen på jobbet kommer gå väldigt fort
så att jag kan få åka hem och äta middag med Emelie! MYS

Jag hade även tänkt att framkalla alla mina bilder ikväll,
men vi får se vad vi hinner med.

Är det bara jag som blir så glad utav solen och känner verkligen att allt bara flyter på!

Saknar alla fina vänner, så om ni har tid över så får ni jättegärna höra av er för en liten fika eller promenad!

Ha en toppen dag med sol och glädje!
Puss  

 


27 Juni

Ja vad ska ja säga, tiden räcker inte till. Inte till sånt som man vill i allafall, för vissa saker går automatiskt före. Jag vill börja med att tacka alla som gjorde min midsommarhelg till den bästa på länge! Midsommarafton spenderades först hemma hos mamma där de va god midsommarfrukost och mys, sen blev de Gräddglass och JORDGUBBAR!! Efter de blev de att åka hem och göra sig i ordning för att sedan bege sig ut till Gröndahl, Där de va massa trevliga människor , god mat och dricka. De blev även lite kubbspel och dans!

På Lördagen blev de en lugn dag till kl 14.00 sen va de bara att klä på sig klänning och Locka håret igen för yttliggare party. Då bar de av ut till Klintemåla där Karolina fyllde 21år . Där blev de mumsiga piroger, tårta och kakor som Karolina själv hade gjort! Efter de blev de lite dryck och trevligt sällskap och en vidare färd mot Solstadström där de bjöds på dans, korv och skratt! Tack för kvällen mina damer och herrer. Vill helst tacka Agneta, Marianne och Sussanna! ♥
Efter en natt i Solstadström gick taxin tillbaka till Klinemåla där de blev mys i sjöboden och sedan korvkokning och småprat ända in på småtimmarna. Efter de blev de att krypa ner på luftmaddrassen och tillbringa natten där nere. MYS!! På morgonen blev de frallfrukost och efter de så åkte vi vattenskoter. Härligt.

Jag har trivts som fisken i vattnet denna helg och ja är glad över att ni har blivit mina nära vänner! ♥

Nu blir de att fortsätta jobba lite så att ja kan åka hem någongång. Ha det toppen bra!    

Yvonne!


13Juni

Oj studenten är redan förbi och verkligheten har börjart. Kan ju inte mer än att säga att tiden går otroligt fort när man har roligt. Studenten va något av de Bästa jag upplevet. De har varit så otroligt kul, får även passa på att tacka alla som gjorde min vecka och dag oförglömbar.

Sitter just nu och ska snart gå och lägga mig , för i morgon väntar en ny dag på jobbet. Och det känns som att ja kommer trivas bra framför datan i en kontorsstol hela sommaren.

Kanske har lite tid att skriva i morgon!

Ha det topppen


Sara

4 Juni

Ojojoj vad tiden går fort när man har roligt,
Tiden har gått så otrolit fort sen ja kom hem från London och allt har bara rullat på. På fredagen var de balen och det var en sån fantastisk kväll! Alla var så superfina ♥

Efter de har de blivit en tripp till Göteborg med klassen, vilken rolig dag. Sen har de bara fortsatt med skojsigheter. Studentfester och grillmys. Jag och Ida har även gjort något otroligt. hah Det var SÅÅ häftigt!!

Någonting är väldigt konstigt, att när man är två i lägenheten så känns den så liten , men när man sitter här själv är den hur stor som helst och ja känenr mig så ensam. Fy inte alls kul att ja ska sova här helt själv inatt.

I morgon är det klassfest och sen vidare till stan för att träffa alla andra studenter.

Hoppas alla andra har de bra för de har jag!! 


TRIVSEL



RSS 2.0