23 Juli

Sitter här i stugen på gotland och regnet faller utanför, men vädret är ingenting som jag bryr mig om när jag äntligen är på semester. Igår blev en heldag på folkracebanan och shiit vad varmt de va, men de har vi fått igen idag för idag är de regn och kallt så idag har strumporna åkt på.  Idag har jag inhandlat mig en ny tröja och en ny väska och nya jeansleggings. sånt som behövs när skolan börjar.  Idag längtar jag faktiskt till skolan börjar, att bara få komma tillbaka till rutiner och träffa alla kära.

Nu ska vi snart äta grillat och spela spel, och imorgon blir det visby och så blir det folkracebanan igen, och sen åker vi hem på söndag morgon. Det ska bli skönt att komma hem och sova i sin egen säng ;D

Ni får ha det så bra! ♥

15 Juli

Idag vankas det jobb för hela slanten, är från öppning till stängning idag och det känns som en evighet, men jobbet blir inte så tungt när man vet vad som väntas efteråt. Ledig i morgon och då blir det kristdala marknad och nästa vecka drar jag och min kära sambo över till gotland för att komma bort ett tag, de ska bli riktigt skönt, imorgon kväll skavi hem tillmina kära föräldrar och äta grillat!  Det ser jag framemot. NU måste jag skynda mig såjag hinner till jobbet, ni får hadet så bra! :D

puss ♥

14 Juli

Denna värme är olidlig, nu tycker jag faktiskt att det kan vara lite svalare eller att jag kan få vara ledig och njuta av värmen, Min helg har spenderats i solen och även bland myggen i krokstorp. 
Det var riktigt roligt i lördags, dagen började med att Alexander skulle lägga tak så jag spenderade tiden i poolen och i solen. På kvällen blev det fest i Krokstorp och jag ska säga att det var riktigt roligt, träffade massa härliga människor och såklart blev det också dans. På natten när vi kom hem med taxi blev det nattbad i kära mosters pool, riktigt skönt och svalkande. Söndagen spenderade min kära familj och jag timmarna ute vid havet, åt god mat och bara tog de lugnt. Måndagen blev det en tur till Öland på förmiddagen för att hämta min kära syster samt en sväng in på IKEA och BAUHOUSE, där jag inhandlade mig lite blommar, en matta, en ny diskborste, två nya skålar, en bra ha back och så blev det också den efterlängtade fläckten till lägenheten för jag har allvarligt talat inte sovit många timmar under helgen. Efter det fina kalmar och ölands besöket blev det hem och börja jobba, tisdagen som var igår blev det ännu mer jobb hela dagen, sen kom mamma och hämtade mig eller jag körde hem till fårbo, sen åkte jag och mamma och hämtade pizza, så igår blev det mys kväll med min kära familj med pizza och kortspel. Nu sitter jag här yrvaken av ett fint SMS från Sara Olsson som har en tendens till att lyckas väcka mig, men jag tycker alltid om att få SMS av henne, SAKNAR alla tjejer enormt mycket, har inte träffat någon knappt sen skolavslutningen, så om ni saknar mig och vi ska hinna ses lite så kan ni ju alltid komma förbi och kika in på maggans, jobbar idag mellan 11-14 eller i morgon för då tillbringar jag hela min dag där. Även på Lördag och Söndag. 

På Fredag är jag äntligen ledig och då ska jag försöka få med min älskade mamma till kristdala marknad, men vi får se hur det går. Åker kanske till Gotland på Måndag eller tisdag, vi får se vad som händer, Hur mycket alex behöver jobba och när han äntligen kan få semester.

Hur som helst så ska jag eller vi flytta, vart vet jag inte riktigt än, men de kommer hända snart.. haha så långt vet jag, vi står och väljer mellan två ställen. 

Nu ska jag äta lite frukost innan jag ska köra in till stan för att det vankas jobb i ynka tre timmar, efter blir det hem och lägga mig och läsa körkortsteori, har faktiskt varit så duktig att jag snart läst halva boken!! :D 

Ni får ha det så bra, och hör gärna av eer för jag vet att jag själv är riktigt kass på att göra det.



7 Juli

Nu är jag hemkommen från en natt på öland, det har varit riktigt skönt och riktigt trevligt. Vi har ätit god mat, badat ,solat , spelat kort, inhandlat lite saker. De va så skönt att bara komma iväg och ta det lugnt och spendera lite tid med min älskade mor och lillasyster.

Jag har äntligen inhanlat mig en ny puma munktröja och en större väska som jag kan ha om jag ska åka iväg, har även köpt en ny nessesär och lite schampoo och tvål till oss båda. Sen har jag köpt ett par turkosa kalsonger åt Alexander dem va riktigt häftiga. hah
Jag skulle kunna handla hur mycket som helst och ja skulle även kunna bo på camping hur länge som helst jag älskar att bo i husvagn och jag tycker det är riktigt avslappnande.

Nu sitter jag hemma i lägenheten efter att kört från Kalmar idag och igår när vi åkte dit så körde jah hela vägen från fårbo.
Ska också säga att jag har varit ochkollat på en lägenhet, men den va sådär så ska kolla på en ny nästa vecka.

Nu ska jag ta mig en dusch efter allt bad idag och förbereda mig inför morgondagen,då ja inte riktigt vet vad jag ska göraän, jag börjar jobba vid kl 16.00 i allafall. Så om någon har lust att hitta på något såär det bara atthöra av sig.

Ha det bra

Sara

5 Juli

Idag är det början på en ny vecka, och denna vecka kommer bestå av en tripp till öland och jobb, helgen kommer bestå av fest och annat skoj. Det känns som att denna sommar kommer att gå jättefort eller är det bara jag som känner så. Jag tyckte inte alls att de va länge sen jag gick på sommarlov men de va 2 veckor sen.


idag ska jag jobba mellan 11-14 sen ska ja hem, fixa lite och packa lite för i morgon åker jag och min kära mor och syster på en liten tripp till öland där vi ska tillbringa natten. Ska bli riktigt roligt och göra de vi tjejer vill göra.



Jag saknar alla mina vänner oerhört, de känns som jag är så långt ifrån er att jag inte riktigt når fram. Vill bara säga att jag är här och att fast att vi inte ses så tycker jag fortfarande lika mycket om er. ♥

1Juli

Jag ligger här på soffan och öm  i hela kroppen, jag låg ute vid gunnarsö igår och tyckte inte solen tog så bra som den gjorde. Men men man får skylla sig själv.

Idag blir det att åka till mönsterås med mor och far, pappa ska tatuera sig och vi ska även kolla på golv och lite. Hoppas att jag får köra både dit och hem, men de lär vi märka och se.

Min vecka har jag tillbringat ute på gunnarsö med Fanny och hemma ifårbo. Har även spenderat några timmar i gatuköket och på golfbanan. På Lördag börjar allvaret då startar mitt schema för juli månad och det ska bli skönt ändå. Nästa vecka tror jag att jag drar över till öland över en natt, fårhoppas att det blir så de skulle vara riktigt skönt,


vill även passa på och gratta Linus och Lina som har blivit föräldrar till en underbar flicka, hon är så söt och dom har verkligen lyckas!

Nej nu ska ja ta och fixa mig innan mamma och pappa står utanför, ha det bra i värmen!

Sara

RSS 2.0