24 Juni

Hej alla glada människor, nu känns det att sommaren är här och jag hoppas att alla får den bästa midsommarafton!

Själv ska jag tillbringa min midsommar och helg i göteborg vid en fiskestuga vid havet, jag älskar bara att tänka på de, så hoppas de blir lika bra som ja tänkt mig. Nu sitter jag här och känner mig allmänt stressad, jag har inte börjat packa än, och har just de sista i tvättmaskinen och så äter ja frukost, och så måste ja åka och handla, allt detta ska ja hinna med innan kl 2., :p haha

nu måste fart med de ja ska göra, ville bara önska alla mina älskade vänner en fin midsommar och ni ska veta att jag tänker på er ♥

22 Juni

Jag vet att jag är världens segaste på att uppdatera,.. Det var inte ens jag som la upp mitt senaste inlägg, men jag hoppas att jag blir bättre nu när jag har sommarlov och knappt inte kommer göra någonting. Jag har ungefär 17 jobbpass i Juli och 3 jobbpass i augusti, så ja... Jag blev riktigt sur när jag fick veta de ,för vad ja ska göra under hela Augusti månad.  Så om någon har något jobb kan ni ju säga till.. Min helg har iallafall bestått av jobb och kurs, så nu är jag en jäkel på att steka hamburgare.

Idag har min dag bestått av sova lite längre för jag va verkligen jättetrött, efter de blev det att äta en köttbullemacka till frukost och bege sig mot netto och maxi för att handla med mamma, jag fick mig:

• en hårblås
• en saft kanna
• en korg till köket
• plastglas till midsommar
• skaldjurssoppa
• jordgubbar

och lite annat smått! :D
pusspå min mamma!

Nu ska jag snart börja laga lite mat, idag blir det korvstroganoff och ris och i morgon blir det pasta och skinksås.

Här har ni vad ja har gjort idag och resten av dagenkommer jag att tillbringa på golfbanan med mitt snygga golfsätt!!

Du är den jag vill tillbringa mitt liv med, du är den jag som får mig att må bra. Du är den jag ÄLSKAR!♥

Nathalie här!

Eftersom min vän Sara inte är så duktig på att uppdatera så tänkte jag hjälpa till lite. Näst sista dagen innan sommarlovet väntar och den har vi spenderat genom att solati gräset, ätit glass och snart ska vi laga till lite käk. Ikväll intar vi Vallhallas gymnastiksal för att se 9:ornas konsert. Imorgon väntar sovmorgon innan vi beger oss in till aulan för att lyssna på prat och sång. På kvällen vankas det fest tillsammans med hela klassen med bland annat kubb och alkoholintag,trevligt!

Något som Sara faktiskt är duktig på är att diska vilket hon gör precis just nu och jag tittar snällt på. Nu ska vi åka och handla, ha det fint!

/ enathalie.blogg.se

1Juni

Det är inte så konstigt att jag inte uppdaterar varje dag, för jag tar mig inte tid varje dag och sätter mig framför datan. Det är en väldigt liten del av mitt liv, så datan är någonting jag sätter mig vid när jag känner att jag har tid över som jag då inte har allt för ofta. Och denna helg har varit full av saker fast jag har egentligen inte gjort någonting.

Ifredags hade jag sexpary det var riktigt roligt och alla fick sig nog ett gott skratt, slog även i huvudet som jag får lida av fortfaranda.
I lördags spelade jag golf en sväng sedan va de middag hos mormor och morfar riktigt mysigt. Efter det blev det att sova tidigt för jag hade så ont i mitt huvud,
I söndags så spelade jag ännu lite golf och klarade alla testen! Så nu har jag greencard och kommer tillbringa min sommar på golfbanan, Efter det blev det att sitta ute och grilla och även fira morsdag med min älskade mamma. Av oss barn fick hon en weekend i Kalmar med Bio, god mat och en tatuering som hon vill göra! Bara för att vi älskar våran mamma MEST!

Igår va de Måndag och jag tillbringade min dag i sängen, ja hade så ont i mitt huvud att jag knappt inte kunde stå upp på hela dagen, så det fick bli mitt efterlängtade One tree hill som dämpade min smärta.

Idag är det Tisdag och jag har tillbringat nästintill hela min dag i sängen idag också, åkte med mormor till stan vid kvart i 12 för att uträtta lite ärenden, sedan fikade vi och begav oss sedan till sjukhuset där jag fick tabletter och reda på att jah har fått en svullnad i mitt huvud efter smällen i fredags. Efter de blev det hem och sova framför tvn, sedan fick jag reda på att min fina vän Paulina har fått körkort ett STORT GRATTIS TILL DIG VÄNNEN!! Så det blev att åka med henne in till stan för att sedan åka med alex hem igen till Fårbo, och nu har jag legat i sängen och sovit i gen, jag är helt slut i kroppen och jag känner att jag inte alls hänger med. Så vi får se om jag orkar gå till skolan i morgon eller inte, det är något som återstår och ser.

Nu ska jag bara vänta tills min kära mor och far kommer hem sen ska jag krypa ner i sängen igen.

Ha det bra

Sara  ♥

RSS 2.0