31 Juli

Godkväll!

Gårdagen bjöds på en lerig men rolig crossdag där gummistövlarna fick vara på hela dagen. Efter blev de grillkväll hos Jessika och Henrik för att sedan bege oss mot hamnfestivalen. Där ja träffade några efterlängtade vänner!

Idag har ja inte hunnit med så mycket, vi råkade visst sova till klockan halv 12 idag, å det var verkligen inte meningen . För sover aldrig så länge.. sen blev de en tripp till västervik där de blev mat på Harrys och sen hem för att åka till mamma och pappa och det är här ja sitter nu. Sitter och väntar på att Alexander ska komma och hämta mig, för sen blir de hem och dusch. I morgon blir de jobb och tidag också innan ja tar lite semester. Och förhoppningsvis får ja med mig Alexander över till Öland där mamma och pappa har hyrt en stuga.

Ha de bra

Sara

29Juli

Idag är de äntligen fredag och veckan har gått superfort, och den blev inte riktigt som ja tänkt mig. För i måndags hade ja tänkt att ja skulle ut och springa, men de blev tyvärr inte så. Och istället blev de spelkväll hos Jessika och  Micke med mamma och pappa. Riktigt roligt. sent blev de också så tog ledigt från jobbet på tisdagen. På tisdagen sen bar de av till västervik med mamma och lillasyster för att bara strosa runt och handla lite. På kvällen blev de i allafall en springtur men slutade med att ja fick feber när ja kom hem så tisdagnatten va inte alls rolig, frös och svettades, frös och svettades. Ja så höll de på hela natten. Då blev de att ligga hemma och frysa och svettas hela onsdagen, då ja kollade igen en hel säsong av fyra bröllop som va jättebra! Så 16timmar framför tvn blev de på onsdagen. Torsdagen alltså igår blev de att vara hemma för va fortfarande seg i huvudet och hade så ont i mina leder, i och med att när ja får feber så sätter de sig i lederna. På eftermiddagen blev de att kika på några avsnitt av Leila bakar ifrankrike. så blev att baka Woopies , riktigt goda fatiskt, och efter de blev de att göra plankstek tillsammans med pappa för att ha en mysdag med familjen. Sen va de bara att hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen för att bege mig till jobbet idag på morgonen. Så sitter här nu och ska snart äta lunch, sen ska ja försöka stå ut ett par timmar till för har så ont i ryggen , kan inte stå eller sitta innan ja beger mig hem för att möta alexander som äntligen har kommit hem efter en veckas äventyr både i Sverige och Norge.

Där har ni fått en uppdatering över min vecka, nu är de även bokat och klart och i oktober åker min älskade familj och sambo och ja till Spanien för att vara ett par dagar! SKÖNT!!

Ha de toppenbra!

Sara

Dag 1

Dag 1 , idag är de måndag och idag börjar jag med att ta tag i mitt liv, eller ska iallafall försöka . Ska försöka nå min målvikt inom ett par månader och förhoppningsvis kommer jag att må bättre. Så första kvällen kommer inledas med en springtur/snabb gång. Vi får se hur mycket ja orkar. Men har mina små mål och hoppas ja kommer nå upp till dem.
Jag har faktiskt aldrig känt mig så motiverad till att göra något som jag gör nu. Så känns riktigt bra, ska bara hitta en bra balans med de ja stoppar i mig och med de ja rör mig.


Önska mig lycka till för de kan ja behöva!

Sara



Godmorgon!

Att få vara ledig är inte alls så bra ibland, för i morse när ja skulle stiga upp till jobbet så va de mycket svårare än vanligt. Men bara att ta sig i kragen och gå upp, fast att bästa pojkvännen ligger kvar och sover. Fast skönt att veta att ja bara jobbar denna vecka med sen är de en halv veckas ledigt. Skönt!

Min vecka har jag spenderat på skara sommarland och i Huddiksvall, Mysmys. Min mini semster bjöds på många karusellåk, poolbad mitt i nätterna, shopping och massa god mat.

Så idag börjar mitt vanliga liv igen, men kycklingsallad utan dressing och utan pasta till lunch. I eftermiddag blir de att gå och kika på en surfplatta med Alex, får se om ja köper någon. men är himlans sugen.

Neheepp nu ska ja ta tag i jobbet, ha de bra

Sara 


Semester tripp

Sitter just nu i Hudiksvall efter två roliga dagar i skara på skara sommarland och ska snart äta hemlagad pizza. Så himlans roligt. 

Igår efter vi hade varit inne på sommarlandet så begav sig mamma och pappa upp till ett par vänner i Hudiksvall som ligger över Gävla. Efter att jag och Alexander hade varit några timmar inne på sommarlandet så ville vi följa efter. Så då satte vi oss i bilen och åkte fem och en halv timme tills vi kom upp hit. Nu har vi varit inne i stan idag och kikat runt och nu sitter vi här och ska snart äta mat.
Lite roligt med en sån impuls grej, så idag fick ja gå på stan och köpa nya trosor för hade verkligen inte packat för att vara borta flera dagar.

Hoppas att alla andra har de bra och att ni har en bra sommar.

Puss Från mig i NORR

16 Juli


Här kommer lite härliga bilder från gårdagen som spenderades i kristdala hos Henrik och Hanna måste säga tack så jättemycket för god mat och trevligt sällskap. Dagen började med att möta upp alla fina människor vid resecentrum för att sedan bege oss med buss till Kristdala, väl där blev de en liten promenad innan vi kom fram till Henrik och Hanna. Där de bjöds på grillat, cheescake och många många härliga skratt. Agneta och Jag gjorde även en musikvideo så längtar till ja får se den. Sedan begav vi oss till någon mindre park med fotbollsplaner. Där de va musik, massa människor och härligt sällskap.
Måste bara tillägga att när vi åkte till skogen (kristdala) så va vi även tvungna att åka lite A- Traktor så jah, karolina och Jessika hoppade på flaket på den och fick skjuts till den där parken, Lite roligt faktiskt. Efter de gick taxin hem och kvällen avslutades med en härlig promenad hem med alla fina vänner som trappade av hela tiden längs vägen.

Nu på morgonen har jag även hunnit slänga in en beställning på lite saker till lägenheten, så hoppas dem hinner komma till nästa vecka.

Nu ska ja slänga bort datan en sväng och krypa ner brevid min slöa pojkvän som sover.

Ha de toppen

Sara

15Juli

Oj vad denna vecka har gått fort, helt underbart att sitta på jobbet och veta att ja nu ska vara ledig i över en vecka. Att det bara är några timmar kvar innan ja får ta helg och Semester.
Ikväll blir de marknadsfest i Kristdala hos Hanna och Henrik, ser ja verkligen fram emot och sen träffa alla fina vänner!

Annars kommer min helg vara lugn, allt kommer bero på vad de är för väder. Men Måndag morgon åker vi mot skara sommarland för att ha en liten mini semster. SKÖNT!

Igår skickade ja även in lite kort så att ja får dem framkallade. Och så spenderade jag natten hemma hos mamma och pappa då Alexander inte skulle vara hemma så då smet ja också.

Hoppas ni andra har en bra sommar!

Sara




                                                    ♥

Tänkte bara slänga in en suddig bild av mi...

2011-07-14_12_46 (MMS)

Tänkte bara slänga in en suddig bild av mitt kontor som jag sitter på hela dagarna :)


Böcker

Äntligen har jag beställt hem dessa två böcker, jag hoppas verkligen att båda är toppenbra!

                               









13Juli

Snart är arbetsdagen för den 13 Juli över och ja får bege mig hem till min kära sambo och bara ta det lugnt hela kvällen. Jag längtar faktiskt. Är så trött i mitt huvud nu och vill inte jobba. Men man måste ibland. Fast idag har ja haft en slapp dag för först har ja jobbat några timmar , sen tog jag min lunchrast till att åka in till Figeholmsmarknad och möta upp Alexander och Daniel. Myspys Sen tillbaka till jobbet och nu ska ja bara jobba någontimme till tills ja får åka hem.

Ikväll kanske de blir att tvätta någon maskin tvätt men sen blir de att inta soffläge och se fotbollen.

Ha de bra

Sara

12 Juli

Varför går allt emot mig? :(

Usch vilket dåligt humör ja blir på, men men..

11Juli

Måndag Morgon, varför är den alltid värst. Helt död när ja skulle gå upp imorse och helt död nu när ja sitter framför datan på jobbet. Snart blir de i allafall lite Lunch med min kära far och sedan återgå till arbetet ett par timmar innan jag får åka hem till min kära Sambo som har Semester. De va inte alls kul att gå upp och att han låg kvar, de brukar ju vara tvärt om.
Men får försöka stå ut denna vecka för nästa vecka har jag semster och det ska bli så otroligt skönt.

Får även passa på att tacka alla fina människor som gjorde Latitud helgen riktigt rolig! Nu jobb vecka och så kör vi marknadsfest i Kristdala på Fredag, då är hela glatta gänget samlat plus några till! ♥

Ha det toppenbra!

Sara


Nu är allt klart och jag väntar på fina vä...

2011-07-08_17_48 (MMS)

Nu är allt klart och jag väntar på fina vänner :D det här kommer bli en bra kväll !


8Juli

Skönt att veta att de är sista dagen på jobbet innan helg, och ja vet att helgen kommer att spenderas bra. Sitter just nu på jobbet och är vrålhungrig så väntar på att klockan ska bli halv 12 så att jag kan få gå och äta så att ja sedan kanske kan koncentrera mig lite bättre.
Tänkte även hoppa över ett par timmar i eftermiddag så ja kan åka hem och fixa allt som ska fixas.
Ikväll blir de lite middag hos mig och det blir kycklingpaj och en liten efterätt. Sedan blir de att bege sig till Latitud för att ha superkul med alla fina vänner!

PUSS♥


Nu säger jag godnatt efter en fullspäckad ...

Nu säger jag godnatt efter en fullspäckad dag och måste verkligen sova nu om jag ska orka upp i morgon för en ny jobb dag. Sen blir de hem och förbereda inför kvällens bravader :) GODNATT !


Tänkte bara säga att det går toppen bra at...

2011-07-07_16_37 (MMS)

Tänkte bara säga att det går toppen bra att grilla grillspett på en el grill :) så nu väntar jag på att min kära sambo kommer hem så vi kan få avnjuta dessa goda tillsammans med pommes :)


Äntligen!

Äntligen får jag gå hem idag efter en mycket seg men ändå effektiv dag. Nu blir det hem och fixa lite att äta innan vi beger oss mot Påskallavik. Ändrade planer helt enkelt, vi hoppar över golfrundan idag och är lite sociala istället.

Hoppas ni alla andra har de bra!

Kram Kram


7Juli

Godmorgon!

Kom precis till jobbet och det är ett under att jag inte hamnade i något dike påvägen hit för så trött ja är idag så finns de inte mycket som kan hålla mig vaken, men hög musik och sjunga med i varje låt. Sitter just nu och håller på och somna i min datastol. Får gå ut och ta mig lite kaffe och rycka upp mig för har ju hela dagen framför mig.

Idag efter jobbet blir de hem och vänta på att Alexander ska komma hem sen blir de ensväng till maxi för att inhandla de som ska inhandlas tills i morgon och sen blir det troligtvis en golfrunda också. vi kanske även hinner med och ta en sväng till påskallavik. Men vi får se hur effektiva vi är och vad vi vill göra.

Nej nu tillbaka till arbetet och kaffet.
Ha det toppen

Sara


5Juli

Tänkte lägga upp lite bilder från den bästaste midsommarafton och midsommardagen. Men har inte hunnit att lägga in bilderna än så hoppas att det är okej att ja lånade era bilder mina små vänner!



Agneta, Yvonne, Sussanna i väntan på maten.


Älsklingen, jag och Eline


Här är nästan hela truppen samlad förutom Jessika som tar kortet!
Bästa midsommargänget!






Jessika och jag


Dans till den gamla goa musiken med Bästa DJ Karolina och Amanda


Luftgitarr är ett MÅSTE!


1Juli

Sitter just nu på jobbet och är super trött idag va de väldigt segt och komma upp. Och vädret gör de inte bättre heller. men men bara ta tag i dagen och göra den så bra som möjligt fast att de känns som att ja går runt med en sten på huvudet och axlarna, en väldigt tung sten!

Ikväll blir de troligtvis en lugn kväll tillsammans med Jessika och Henrik, imorgon vankas de bio med Agneta och Henrik, Marianne och Henrik. De ska bli super kul för kommer inte ihåg när ja va på bio senast.

Nehe om ja skulle ta tag i jobbet och göra några knop idag innan ja får åka hem!

Ha det bra

Sara


RSS 2.0