16 Juli


Här kommer lite härliga bilder från gårdagen som spenderades i kristdala hos Henrik och Hanna måste säga tack så jättemycket för god mat och trevligt sällskap. Dagen började med att möta upp alla fina människor vid resecentrum för att sedan bege oss med buss till Kristdala, väl där blev de en liten promenad innan vi kom fram till Henrik och Hanna. Där de bjöds på grillat, cheescake och många många härliga skratt. Agneta och Jag gjorde även en musikvideo så längtar till ja får se den. Sedan begav vi oss till någon mindre park med fotbollsplaner. Där de va musik, massa människor och härligt sällskap.
Måste bara tillägga att när vi åkte till skogen (kristdala) så va vi även tvungna att åka lite A- Traktor så jah, karolina och Jessika hoppade på flaket på den och fick skjuts till den där parken, Lite roligt faktiskt. Efter de gick taxin hem och kvällen avslutades med en härlig promenad hem med alla fina vänner som trappade av hela tiden längs vägen.

Nu på morgonen har jag även hunnit slänga in en beställning på lite saker till lägenheten, så hoppas dem hinner komma till nästa vecka.

Nu ska ja slänga bort datan en sväng och krypa ner brevid min slöa pojkvän som sover.

Ha de toppen

Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0