26 Mars

Världen är upp och ner !!

Jag kan ju börja med att berätta att några saker har hänt och dem har verkligen ändrat min uppfattning om vissa personer... Men jag har lagt allt bakom mig men jag undrar bara en sak, varför? Men det kan jag aldrig få svar på för personen i fråga är så omogen att man inte ens kan svara eller be om ursäkt!! Blir så trött..

Idag är allt annat väldigt bra, jag njuter av att vara ledig och inte ha massa måsten, ikväll blir det mys framför projektron med min älskade pojkvän! Just nu tvättar jag även en del så att jag får lite rena kläder till veckan. Tänkte även sätta mig och jobba lite med mitt skolarbete så här på en lördag. Men skönt när det sen  är klart.
Imorgon fyller Alexanders plastpappa år så då blir det att fira honom lite, funderar faktiskt på att baka han en tårta bara för att jag tycker om honom. Men jag har inte bestämt mig än.

Igår fick jag även svar från en utav personerna som hyr ut sin lägenhet, så vi får se om det blir en kik nu i veckan. För jag vill så gärna flytta, men jag vill ju inte byta ner mig så lite fint måste det faktiskt vara! :)

Ha det så bra!

Sara


22 Mars

Idag är det den 22 Mars och vädret har varit på topp hela dagen!
Jag har tillbringat några timmar i skolan innan jag begav mig till maxi med Amanda
för att handla lite och sedan åka hem för att lägga mig och sova en stund.
Nu i eftermiddag har jag förberett maten som blir falsk fläskfilé och potatis och kantareller ♥

Men jag väntar fortfarande på min kära sambo som inte kommit hem från jobbet än, så ja undrar när
vi ska äta mat för nu är ja jätte hungrig.

Imorgon blir det att ha sovmorgon och sedan bege sig till skolan för att skriva på mitt arbete, ska göra två små arbeten om två stycken olika funktionshinder. Rätt intressant när man får välja själv faktiskt.

Har äntligen hittat mig en balpratner också så nu börjar ja se de ljusa i livet igen, va även hos frisören igår och
pratade igenom hur vi skulle göra. För tiden rullar på och snart är vi där. Men innan de ska ja åka iväg till london och jag ska njuta av den sista tiden i skolan!

Nu ska ja försöka få tag på min Alexander för att se vart han är så att vi kan äta lite mat snart,
ha det toppen!

Sara

18 Mars

Attans så frånvarande jag har varit, men jag prioriterar olika saker här i livet och bloggen har tyvärr kommit sist. Men nu sitter jag här hemma hos min kära familj och testar min lillebrors nya dator så då fick de bli ett inlägg. När jag testar denna så blir jag så sugen på att skaffa en ny dator.

Jag kan säga så att mitt liv är på topp just nu och jag känner att något nytt håller på att hända i mitt liv och jag hoppas de är positivt. Jag har även upplevt saker som jag aldrig gjort innan, jag har exempelvis varit utomlands till ett sol ställe för första gången. Det var den bästa veckan på länge! och jag längtar tillbaka till solen och värmen. Jag har även kommit på vad ja ska göra efter studenten, hoppas bara jag kommer in.  Jag beger mig till london i två veckor i maj och det ska bli super kul. Jag och Amanda beger oss dit för utmaningar!

Nu ska jag ta och försöka ändra min bloggs utseende så att ja kanske blir lite sugen att skriva igen. För jag har faktiskt saknat de!



Sara


RSS 2.0