Mys

Denna dagen har varit så skön, vaknade av mig själv vid 9 tiden och sedan kom mamma hem från jobbet. vi åt lite frukost och började städa lite. Nu efteråt är det väldigt skönt att ha det gjort. Efter det så kom Amanda hit en sväng väldigt roligt. Sen så gjorde jag mig lite i ordning så åkte jag och mamma in till stan för att köpa en present till min lilla gudson som fyller 4 år i morgon. Så det blir kalas på söndag :)
Sedan åkte vi en sväng till maxi för att inhandla saker till ikväll, för ikväll är det tacomys med familjen på figeholmsvägen.
Nu sitter jag här och väntar på att älsklingen ska sluta jobba och komma hit, måste ta vara på varje sekund ikväll för i morgon ska jag ut, ! det ska bli så roligt :)
Tänkte bara säga att jag älskar mina underbara vänner!

Hinner kanske skriva i morgon innan det bär av till Sara, ska nämligen till henne vid 2 tiden. :)
Ni får ha det så bra, !
Ibland vet jag inte hur jag känner,
har du någongång tvekat,
ibland känner jag mig så förvirrad,
Men jag älskar dig!



Du är det bästa, du är en ängel i mina ögon!


29/10

Varför vaknar man så tidigt fast att man får sova, idag vaknade jag vid 20 i 9 men trodde kl var 20 i 10. Men när jag en gång vaknat har jag så jävla svårt att somna om, men inte nog med de, jag tänkte att jag ligger kvar och små sover lite. Då kommer mamma och väcker mig och börjar plocka fram frukost.. Då va det bara till att stiga upp, nu har jag gjort mig i ordning ska sätta mig på bussen in till staden för att möta upp Ida :)
Det ska bli mycket trevligt, vi ska kolla om jag kan hitta något tills på lördag och självklart så ska vi fika , min lillasyster ska också med så de blir väl att kolla runt lite. :)
Sedan ska jag hem och måla, vill ju ha klart det till nästa helg så då måste man ju hjälpa till :) Men jag tycker det är roligt att måla, i allafall i början när det syns att det förändras. Efter det så ska jag åka med min kära pojkvän för att simma några längder. Det kan verkligen behövas.
Jag älskar dig, du är den jag vill tillbringa mitt liv med.
Du är den bästa!
Ha det bra ,
Sara

Onsdag,

Gud vad denna vecka går fort, halva veckan på höstlovet har redan gått och jag har knappt inte gjort någonting.
Fast det är ändå väldigt skönt, lite har man allt hunnit med.
Nu bär det av till simhallen med familjen och sedan till stan för att se efter något nytt till på lördag :D
Hinner inte skriva mer nu, mamma vill åka. vi hörs sen!
Take care
Sara

SARALEXANDER

På tal om gamla bilder, så har jag verkligen allt och ingenting på min dator, tänkte lägga ut en bild på min underbara pojkvän för det är där jag ska tillbringa min natt. :)
JAG ÄLSKAR DIG

Sara

Äntligen klar med mitt rum , nu är det bara bilderna som saknas och min efterlängtade hissgardin. När jag blev klar så satt jag mig ner för att titta efter lite bilder till mitt rum och hittade den här, jag älskar bilden!
Underbara du,
Underbara du,
Du är en vän som alltid kommer finnas, och jag kommer alltid finnas för dig.
Jag älskar dig!

26/10

Första dagen på Höstlovet, riktigt skönt att kunna sova lite extra länge. Men började med att jag vaknade vid 20 i 6 när Alexander skulle gå upp. Han kan ju absolut inte vara tyst, pratar med mig som att jag vore vaken och tänder lampan i taket. Efter det hade jag jättesvårt att somna om, låg där och vred mig fram och tillbaka. Sen somnade jag i allafall och vaknade när mamma kom hem vid 9 tiden, Efter de blev det att äta lite frukost och börja göra i ordning säg, skulle nämligen åka in till staden och fika med mammas kusin. Efter det så åka vi till jysk och sedan vidare mot maxi.

Så nu när jag ätit lite fisk till middag och kommit hem från staden så sitter jag här och gör absolut ingenting. Älsklingen hade inte tid att vara med mig idag, så blir väl att sitta framför denna dumburk eller gå och lägga sig.

I morgon bär det av till Ikea med Mamma ,Mormor och Lillasyster. Det ska bli riktigt roligt, sedan blir de väl att kolla runt i några andra affärer också.
Nu ska jag kolla lite på tv, vi hörs

Ha det bra

Sara


Söndag

Gud vad helgen har gått fort, tyckte nyss det var Fredag. Denna helg har jag spenderat tillsammans med Fanny från fredag till lördag och det var otroligt mysigt :) Sen igår så blev det en sväng in till staden med min kära mor och far, blev också klar med mitt rum så nu är det bara soffan som ska komma upp. Började också på att måla taket inne i vardagsrummet. Det blir riktigt bra när det är klart, :)
Nu har jag precis ätit lite lunch, ska hjälpa pappa och måla lite. Innan jag ska ta en tur till Misterhult för att hämta alex plånbok och sedan in till Maxi för att köpa mer färg åt Pappi :)
Sedan blir det tv mys på mitt nya rum!
Undra vad jag ska göra på höstlovet, har några dagar inbokade men inte alla. Någon som vill hitta på något?
Nu ska jag hjälpa till, Vi hörs ha det bra,
Sara

Fredagsmys

Ikväll blir det Fredagsmys med Bästaste Fanny, det tycker vi om. Det blir Idol, godis, massa prat och sova! Det ska bli roligt..
Men först fixar jag mitt rum, pappa håller på att måla klart så jag kan komma i ordning någon gång.  :)

Idag så har jag varit i skolan , inte så roligt. det har bara rullat på som vanlig, sen ringde min kära pojkvän och tackade nej till myset ikväll för han ville leka med sin vän, så min plan blev Fanny direkt! Efter det så har jag varit och handlat lite med hela familjen och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, det blir revben  och potatisgratäng det tycker jag om :)

Har förresten bestämt mig för att gå ut nästa helg när det är halloween och då blir det Party! Först hos Paulina och sedan bär det av till SKY! sedan ska jag sova hos Sara :)

Nu ska jag äta lite mat och ta Fredagsmys!
Vi hörs ha det bra,kram

Sara

Torsdagkväll,

Jag måste börja med att tacka MALIN :D jag är så glad att du kunde hjälpa mig att fixa denna fina blogg. TACK!
det är väldigt bra att det finns människor som kan, för jag fattar absolut ingenting om detta, men lär väl lära mig med tiden.

Igår kom jag hem vid kvart i tio på kvällen så det blev bara att gå och lägga sig med än gång. Var så trött efter en heldag med min älskade vän, först blev det fika på nilssons som var väldigt mysigt. Vi hade mycket att prata om, sedan trippade vi vidare mot arena oskarshamn där vi var så duktiga och simmade 20 längde. Självklart måste man sitta lite i bubbelbadet också :D Efter det så gick vi till maxi för att köpa oss några celementiner som var väldigt sura. Efter det så tillbringade jag resten av min kväll i ishallen. Kanske inte det roligaste att kolla på men vi hade roligt, jag älskar att umgås med dig. Det går inte fem minuter innan vi skrattar. Jag älskar att vi hittat tillbaka till varandra. Du vet att jag alltid finns här.

Idag fick vi då reda på psykologiprovet som jag skrev igår, uscha vad svårt de bra, men blev faktiskt överraskad. Fick VG på provet och blev väldigt glad över de. Idag har dagen rullat på som vanligt. förutom en föreläsning som jag var på, på morgonen som handlade om gatuvåld. Det var så intressant men lite läskig bilder. Men man har sånna tankar när man går där ifrån , man tänker på allt. Så tycker jag verkligen ni ska lyssna på.
När jag kom hem idag efter skolan så blev det att gå ut och gå en sväng med min mor som var otroligt skönt, har faktiskt lite träningsvärk efter allt simmande denna vecka, :)

Nu ska jag se på tv, blir att sova utan alexander inatt igen, två nätter i rad, vet verkligen inte när det var sist. Jag saknar dig redan.
Imorgon blir det en vanlig skoldag innan lovet börjar och det ska bli så otroligt skönt,

Ha det så bra,

Sara

Eftermiddag,

Jag är så trött i huvudet, nu vill jag bara åka hem och lägga mig. Men istället ska jag ta mina små ben och bege mig och fika en god fika med min Vän (: 
Sedan ska vi ta våra ben och gå till simhallen för att vara nyttig.
Efter de så  ska jag hem och lägga mig, kanske inte sova men kolla på tv eller något. Det är så underbart skönt att inte ha något plugg nu den sista veckan. Nästa vecka är det höstlov och det tycker jag om!

Hade nyss ett psykologi prov som var väldigt svårt, inte alls så som ja hade tänkt mig. Hon formulerar frågorna så annorlunda än vad man läser på. Så nu kan jag nog räkna med ett IG ! inte så roligt. För det kändes innan som att jag kunde de men när man satt där så blev det black out...

vill bara säga att jag älskar min Alexander mest!
Han är den bästa, ingenting är som han.
20060911



Sara


Godmorgon

 Hej,
Idag började min dag toppen, vaknade upp hos Alex och ville verkligen inte gå upp. Jag hade också läskiga mardrömmar som jag låg och tänkte på. Senare när jag kom hem så fick jag panik.. visste verkligen inte vad jag skulle göra med min skalle idag, håret stod åt alla håll. Så det blev att locka de.

Efter skolan, som jag nu sitter i så ska jag åka till simhallen med Bästaste Fanny och simma en kilometer i dag igen :) Jag var nämligen så duktig att jag pluggade bara till 19.00 igår och sedan åkte jag och simmade en kilometer. Är stolt över mig själv :D dags att ta tag i sitt liv.

Fick min LÖN igår :D yeeeh, haha.. lite mer än vad jag räknat mer men de tackar man bara för. :D Behövde pengarna nu, för på Höstlovet som är näste vecka så ska jag åka med min kära mor och mormor till Ikea,

Nu ska jag börja lektionerna, vi hörs!

Sara


Tisdag,

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan, är så trött i huvudet.
Men nu fortsätter plugget här hemma , så min kväll kommer inte vara så roligt, psykologi är så tråkigt och så svårt, så de kommer ta hela kvällen för mig att plugga. Kanske hinner man med och äta lite mat men sedan är det bara att återgå till böckerna. För i morgon smäller de.
Vad ska ni göra ikväll? :)

Har nyss sett schemat som kommer att vara från v 47. Oj vad jag längtar dit. slutade alltid tidigt och började sent vissa dagar. Det såg så bra ut, men vem vet. Det blir säkert massa prov ändå.  Jag hatar prov, hatar att plugga,
hatar att sitta med skolböckerna på kvällarna, ingenting vill fastna i mitt huvud.

Nej nu måste jag sätta igång så jag kanske kan få någon timmes sömn inatt,. men självklart ska jag sova med min bästa! Jag älskar honom!!

Än så länge går det ju bra med att uppdatera, men vem vet.. har ju bara haft den i inte ens en dag än. haha

Ha det bra så länge, kanske skriver innan jag kryper ner i sängen. om jag har tid.

vi hörs !

Sara


Skolan

Sitter nu i skolan och vill åka hem, har massa plugg idag.
Är också väldigt hungrig och idag är det pannbiff. Så snart ska jag bege mig ner till matsalen för att äta en bit mat. Det kommer att sitta fint,
Imorgon har jag psykologiprov som är extremt svårt. Jag får verkligen inte in de i huvudet.
Så idag blir det massa plugg, inte så roligt. det finns roligare saker att spendera sin tid på.
Nej nu kurrar magen, nu ska de sitta fint med en pannbiff.

Skriver sen, ha det bra så länge ! :D

Sara


20/10

God morgon,
Vad gör jag vaken så här tidigt, jo om man bor någon mil från skolan så måste man.
Har sovit hos Alex inatt, å vad jag längtar tillbaka dit. En varm skön säng och en pojke som håller om mig.
Igår kväll blev det att leka lite DR Phil, de va väldigt roligt. Sen så åkte jag till älsklingen och la mig. så JA jag somnade vid 20.00 och det var så skönt. Jag känner mig så utvilad idag. :D
Nu måste jag börja göra mig i ordning om jag ska hinna till bussen.
Ha det så bra ,

Detta var väldigt roligt :D (än så länge)


Sara


HJÄLP!

Oj vad har jag gjort, tagit mig vatten över huvudet.
Aldrig kunde jag tänka mig att sitta så här och skriva, men visst blir man lite sugen.
Så nu har jag bestämt mig för att ha en blogg och vi får se hur länge den håller sig vid liv.

Idag har min dag varit en bra dag, började med att man är jättetrött när man vaknar och natten har gått jätte fort. ville bara ligga kvar och sova ut. Men icke.. När jag kom till skolan så väntade jag på att sötis ida skulle komma så vi fick lite kramkalas :) för hon fyller hela 17år idag, usch vad gammal :D
sedan var det massa tråkiga lektioner som väntade.
Nu sitter jag här glad med huvudvärk.

Ikväll blir det massa mys framför tv:n och det behöver jag,

Sara


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0