NYÅRSAFTON

Nu är det verkligen nära tills de nya året börjar och det är bara ett få par timmar kvar av 2010. Mitt liv 2010 har varit toppen och 2011 ska vara ännu bättre. Jag ska fira in det nya året med underbara vänner och roligheter. Hoppas ni andra också kommer ha det toppen och jag hoppas att min kväll blir detsamma.

Detta är min femte nyårsafton jag firar med Alexander och jag älskar han bara mer och mer för varje år som går. Tänk vad tiden går fort när man har roligt, och det låter väldigt länge när man tänker tillbaka hur liten ja va första gången vi firade tillsammans och nu går det bara framåt.

Nu är det snart 2011 och livet bjuder på flera roligheter och möjligheter i livet, jag hoppas att detta blir ett toppen år. Idag har jag börjat fundera på om jag ska ha något nyårslöfte, men ja kan inte komma på något bra, förutom små skavanker man har som man så gärna vill ändra på. Under år 2010 har det hänt väldigt mycket som, jobb, flyttat hemifrån, ett år med underbara vänner, två tatueringar, semester och massa massa mer roligheter. Det har ju även hänt ett par tråkigheter också men dem behöver man inte ta upp. Dem ligger där bak och skaver...

Nu ska jag fixa mig innan vi beger oss mot Gröndal där vi tillbringar de nya året med mat, skratt, roligheter, dryck och vänskap!

 

 

GOTT NYTT ÅR ALLA FINA MÄNNISKOR ♥

 

Sara


27 December

Idag är det den 27 December och julafton är redan över, tur att man får ha granen framme en liten stund till. Min jul har varit den lugnaste av dem lugnaste. Det började med att jag hade världens mest otursdag den 23December, allt hände som inte fick hända.. usch vilken dag. Det fortsatte även på natten då jag vaknar av kl 1 att jag inte alls mår bra och måste springa till toaletten. Och så fortsatte det hela natten och även in på julaftonsmorgonen. På självaste julafton tog jag mig upp till Fårbo för att lägga mig framför tvn med min sjuka pojkvän och far. Så där låg vi på julafton så ingen julmat blev de, men de blev ett par perfekta julklappar!

Jag spenderade även julaftonsnatten i fårbo med min sjuka pojkvän som låg i 39graders feber. På juldagen blev det lite monopol spel och slapp framför tvn.

Annandagen som alltså va igår spenderade vi hemma hos Alexanders farfar där det blev fika, julklappar och kinamat, riktigt mysigt! På kvällen for vi till Påskallavik en stund för att även där byta lite julklappar och ha lite julmys.

Nu sitter jag här tre dagar efter julafton och väntar på att min pojkvän ska komma hem från jobbet så att vi kan äta lite och sedan inta soffan. Idag har ja spenderat hela min dag hos Therese och Moa, riktigt mysigt!

Jag blev super nöjd för alla fina julklappar!!

Här är ett par jag fick, får se vilka ja kommer ihåg. :)

*Mobiltelefon
*Sodastreamer
*Sängkläder
*Kläder
*Smycken
*Ljuslyktor
*Finglas
*Vanliga glas
*Tomtar
*Bra ha saker till lägenheten
Och mycket mycket mer.

Jag vill bara säga att jag älskar min familj och min kära pojkvän och mina fina vänner!

Ha en fortsatt trevlig jul!

Sara

21 December

Idag är det den 21 December och nu har vi jullov. Sitter just nu i soffan och funderar på om jag ska ta tag i min disk så att jag slipper de i morgon, tänkte även belöna mig efteråt med ett varmt bad för de kan vara riktigt skönt nu i kylan.

Imorgon blir det lilljulafton med pappas sida så då blir det att öppna dem första julklapparna och äta den första julmaten. MYSPYS


Nej nu ska jag gå och ta hand om disken innan jag ångrar mig, sen blir det en simtur i badkaret.
Ha en toppen jul

Sara

16 December

Idag är det mys hela dagen, började med att vakna och bara ta de lugnt. Efter det så gick jag till skolan för en lektion. Efter blev det att hämta lillasyster vid bussen. Nu sitter vi här framför tvn och ska snart åka och handla lite så vi kan äta chiiips och diiipp ;D

Imorgon blir det kalmar med Sara och Ida. Då blir det fredagsmys och inhandling av de sista julklapparna ;D

godnatt!

15 december

Jag förstår inte hur fort dagarna rullar på, det är snart julafton och snart nyår, sen är de nära våran efterlängtande utlandsresa och sen är de nära studenten. Jag tyckte inte alls de va länge sen vi satt och sa att nu är de ett år kvar tills vi tar studenten, ja va kan de vara nu, ett halvår kanske. Det är helt oroligt, och om man tänker tillbaka vad vi gjort i 3an så kommer man knappt ihåg för de känns som vi precis börjat!

Iallfall så känns det inte som att man hinner någonting, min helg har bestått av kalmarmys och kalas! Min lilla lillebror som inte är så liten längre fyllde 11år i Måndags, helt oroligt vad tiden går fort.

Idag ska jag bege mig till skolan, går i skolan i 2 tiimmar, sen ska ja hem och skriva mitt idrottsarbete, så skönt att det snart är lov så man bara kan luta sig tillbaka och tänka på sig själv och sina närmaste, :)

Är det bara jag som tycker det är skiit svårt att veta vad man ska önska sig i julklapp eller vad man ska köpa till sin andra halva, de tycker iallafall jag. Mitt huvud står still, när någon frågar eller om jah ska köpa någonting själv. Det bästa hade varit om man visste att just detta behöver jag eller han. Men om båda har allt dem vill ha, att dem är nöjda. Då blir det alltid lite svårt, usch! så Idag ska jag även försöka klura ut vad jag ska köpa till min kära sambo. Inte de lättaste!!

Nu ska ja fixa de sista innan ja tar min röda pärla och flyger till skolan!
Ha det bra!

Sara

9 December

Lite puckoo är vi allt men vi tycker om varandra ändå,
hahah BÄSTA LILLASYSTER♥

 

Tänkte slänga upp lite bilder senare idag sen jag fyllde 18, det är bara över en månad sedan.
Fy skäms!
Men förhoppningsvis så kommer dem, för nu har jag iallafall bilderna på denna dator.
Nu ska jag bege mig till skolan
SARA ;)


8 December


Här är en bild på min rätt nya tatuering, den är nu ca 2 veckor.
Men har inte haft ork att lägga upp några bilder.
Har även inte en jättebra bild,för det är jättesvårt att ta.
Men jag älskar den.

4 December

Igår bar vi svart, vila i frid älskade Tore Svensson ♥

Det va de värsta jag någonsin har varit med om, allt var så dystert och det föll tusen tårar. Men där framme där han låg, de var vackert och stilla. Än kan vi inte fatta att hans tid är över. När man sitter där inne börjar man nog lätt fundera på livet. Alla kommer någongång till livets slut och nu va de hans tur.

Det var ändå en mysig stund.

Nu sitter jag här och klockan är ca 10 i 8. Jag förstår inte att jag inte kan sova. Jag är egentligen så trött men klockan 7 vaknade jag och kunde inte somna om.

Igår blev det en riktigt lugn dag, hemma först på förmiddagen, sen begravningen och äta, sedan hem för att lägga sig framför tvn. Det var faktiskt väldigt skönt så att man hann att tänka igenom allt som hände..

Idag blir det troligtvis lite frukost på Nilssons efter det blir det att vara barnvakt till två troll. Tror att jag ska sätta dem på lite pepparkaksbakning :)


Ha det bra!

Sara

2 December

Moa är den sötaste, minsta lilla ungen i hela världen. Hon är såååååå mysig :D

Igår tillbringade jag hela min kväll med att sitta med henne i famnen och bara lukta på den lilla bebisen. Jag blir helt salig när jag sitter där och skulle kunna sitta där hur länge som helst.
Hon var så söt igår när jag var där, Terese ville att hon skulle sova till kl 11. men när hon låg i min famn så sov hon inte alls men hon sa heller ingenting, hon låg bara och kikade lite ibland med sina små ögon, å log med sin lilla lilla mun. Vilken ängel!!!:D


Nog pratat om den lilla stjärnan som kommit till världen. Idag har jag sovmorgon till kl halv 1 så nu ska jah bege mig till min mamma för lite fix för att sedan hämta upp Amanda och åka till skolan! :)

Ikväll blir det yttliggare lite mys med Moa och terese. Alex och stoffe ska fixa lite.

Ha det bra sålänge!!

puss♥

jul jul jul

Jag älskar att min blogg är så fin, ja har lust attlägga in ett inlägg hela tiden. de kaske ger mig energin till att göra de igen, har ju haft ett upperhåll ett tag. jag tänkte även lägga ut en bild på min nya tatuering som blev till för över en veckaa sen, Men jag och bilder är väderlösa. För jag har inte fått upp några bilder sen jag fyllde år än. men men, jag lovar att dem kommer någon gång..


Idag är det första December och snön ligger så fint utanför fönstren. Jag älskar snön när man får vara inne och titta ut. Men hatar den när man måste vara ute och frysa. Igår hade jag en riktig juldag, jag lyssnade på julmusik, bakade lussebullar sen så strök jag mina gardiner och hängde upp. Så nu är det julfint ute på humleplan. Jag längtar så oerhört till julen och nu är det inte alls lång tid kvar. Fast ja känner mig sent ute när ja inte har köpt en enda julklapp än. Fast ja har haft lite funderingar vad jag ska köpa. Idag har jag varit på stan en sväng och fixat lite, kollade på en ny telefon som ja ska få av pappa,men ja kan inte riktigt bestämma mig. usch så svårt. Sen va jag och köpte en liten present till lilla Moa fis som jag ska få gosa med ikväll!! LYCKA!

Om jag skulle ta och skriva färdigt mitt cv så vi kanske får oss lite jobb någongång. Ni får ha det toppen så länge så kommer bilderna snart! LOVAR ..

Puss


1 December

Äntligen fick jag lite julkänsla på min blogg, tack kära Nathalie Andersson för att du hjälpte mig. Det blev toppen bra!

Idag är det första december och man får öppna första luckan i chokladkalendern. :D:D
Sitter just nu i skolan med fina Ida jonsson. Vi har projektarbetsdag..

IDAG kommer ÄNTLIGEN lilla Moa med familj hem från BB !! Hoppas jag får se henne idag annars får vi ta det i morgon.

Nu ska jag fortsätta vara duktig och skriva lite!!

PS .. Jag har haft körkort i 2 veckor nu och det känns jäkligt bra!!

God Jul alla där ute! :D

Sara

RSS 2.0