29 Oktober

Idag är det äntligen Fredag och massa fredagsmys väntas! Det blir även lite hår klippning. Kanske till och med lite slingor vi får se vad som händer. Tacoo mys är det ikväll i fårbo. Jag älskar Fredagskvällar. I morgon blir det att fixa lite i lägenheten innan våra gäster kommer för lite halloween fest fast utan maskerad. Nu ska ja gå vi hörs.

Sara


22 Oktober

Underbara du,
Vilka  roliga bilder man kan hitta ibland,
ibland finner man saker som man inte tror finns kvar.
Det ger en verkligen leende på läpparna,
när man ser tillbaka på alla  minnen!

Idag är det en ny dag och nya möjligheter. Har precis
slängt i mig två kokta ägg och lite fil till frukost.
Igår spenderades kvällen hemma i soffan men även
hos Terese och Stoffe ett tag, vi hade väldigt mycket
att prata om och det var väldig troligt. 
Fick även se massa söta små kläder som hon hade köpt.
Så nu vill ja bara att den lilla krabaten ska komma ut.
Men det det är hela 6 veckor kvar.
Ikväll väntas det lite motion och bara mys, för jag orkar verkligen
inte lägga ner tid på skolan för det är förjävla tråkigt.

Nu ska jag bege mig till skolan , vi hörs.

Sara

SARALEXANDER


IDA

Nämen nu har jag äntligen tagit tag i mittliv, och idag tänkte jag även slänga upp två bilder, den ena är för att Ida pida JONSSON fyller hela 18år i morgon och då kommer jag säkert att glömma bort att göra ett inlägg så tänkte att det var lika bra när jag ändå satt här. Den andra är bara utfyllnad för min lillasyster säger hela tiden åt mig, dinblogg innehåller bara massa text och inga bilder.så  nu tänkte ja att ja skulle slänga in två. Sitter just nu framför tvn och datan och ska snart hoppa in i duschen. Gjorde även matteprov i matematik C idag, jag blev faktiskt godkänd och tyckte de va riktigt skönt. 




GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PULLAN, HOPPAS DU FÅR EN
TOPPEN DAG OCH MASSA FINA PRESENTER OCH KÄRLEK!
På lördag blir det fest och massa bus!


En mycket bra dag och jag var på topp!

6 Oktober

Sitter just nu i skolan efter att ja har tagit skolfoto. Men egentligen hade jag nog inte orkat gå till skolan. Mitt huvud känns som att leva i en annan värld. Jag har inte mått så bra denna vecka och helg så därför har det inte blivit något skrivande. Ikväll ska jag bege mig till Nicole och Eric för en monopol kväll, Riktigt trevligt.

Imorgon är det halkbanan, usch vad nervös jag är. Jag är inte nervös för själva körandet utan vem jag ska åka med. Men men det blir nog bra.

Nu ska ja skriva klart mitt arbete sedan blir det lite svenska och religion sedan blir det körlektion och körkortsteori.

Sara

RSS 2.0