28 November

Det var länge sen man skrev, men känns inte som att man har haft tid.
Fast att jag inte haft så mycket skola men har haft fullt upp i allafall. Denna vecka har jag julstädat mitt rum och så har ja varit i kristdala och hjälpt min faster och flytta. Det tog en hel dag men det blev bra till slut :)
Sen blev det helg och jag struntade i skolan i Fredags och följde med mamma in till stan där det inte var så roligt, höll på att svimma en gång. Men det gick över efter att jag fått sovit ett par timmar när jag kom hem,

Igår kväll så blev det Fredagsmys med Alex, vi va och köpte godis och kollade på Idol. Hejjja Calle!
Idag har jag varit inne i stan med min älskling där vi var och kollade lite på stan och sedan åkte vi till jysk och kollade på lite saker till lägenheten :) Ikväll vet jag inte vad som händer, kanskeblirdet in till stan och umgås med människor eller bara sitta hemma. Hoppas Alex får köpa sin bil ikväll. han skulle bli så glad då :)

Nu ska jag sitta här ett tag till, väntar på maten.

Vi hörs  ha det bra

SARA


22 November

Har inte skrivit på ett tag, men har inte haft tid och ork. Har legat hela veckan som varit sjuk och inte alls mått bra. Men nu är jag på fötter igen och orkar lite i allafall, det tar lite tid innan man kommer till rätta igen.
Min helg har inte varit något speciellt förutom att jag tillfringade min Fredag på Hagavägen 2F där vi kollade på Idol och bara hade Fredasmys.
På lördagen så åka jag och Alex in till stan och umgick med Stoffe och Tessa, vi åt mat och spelade spel. Tack för en trevlig kväll! :)
Sen idag då, söndag då har jag varit en sväng i kalmar med Stoffe, Tessa och Alex. Det blev en titt på Ikea, Rusta och Mode. Sedan åkte vi hem för att skruva i hop en byrålåda som tog 1och en halv timme att skruva ihop. haha då kan man räkna ut vart vårat Iq ligger på för grad. Sedan åt vi god mat, och nu ligger jag här i älsklingens säng och är äntligen klar med psykologin som jag ska lämna in i morgon.
Nu har ni fått en snabb titt vad min helg bestod av, nu ska jag slänga datan i soffan och hålla om min älskling och sova en sväng .

Älskar, älskar, älskar, älskar

GODNATT!

Sara


17 November

Snart är det jul, tänk vad tiden går fort. Igår va jag i kalmar hela dagen och drömde mig bort i allt jul pynt. Det var så mysigt, köpte även lite små saker. Som en vit hylla och fyra stycken vita ramar till mitt rum. En fin rosa tröja. :)
I helgen har jag absolut inte gjort någonting, jag har bara tagit det lugnt och suttit hemma. Förutom i lördags då vi hade öppethus i skolan, och det var skittråkigt!
Jag har också kännt mig frisk i helgen, men i morse när jag vakande så hade jag jätteont i halsen och i mina leder. Då de tyder på feber.. Men jag gick till skolan i allafall idag, hade ju svenskaprov och kunde inte missa de. Nu sitter jag här i skolan, har haft tre lektioner och varit och ätit. Nu väntar jag på att få åka hem, bussen går inte förän vid 5 i 1. Så det får bli lite tidsfördriv.
Ikväll så blir det ljusparty hos tessa, då jag har lovat henne att köpa någonting. Så det blir nog lite dofter till min aromabrännare, jag får ju fralla också och det tycker ja om  :)
Fick även flytta bak provet en dag så jag ska köra diabetes provet i morgon som jag missade förra veckan när jag låg hemma hela veckan.
Måste bara säga att igår kväll så hade jag och alex en mysdag. Vi tog fram mitt gamla nintendo och spelade de tillsammans, det var så roligt, JAG ÄLSKAR DIG


jag älskar dig mest av allt,
kan knappt inte beskriva hur mycket,
att alltid veta att du är vid min sida är en självklarhet,
men tänk en dag då du kanske försvinner,
skulle aldrig kunna se mig själv utan dig,
du är guld värld i mina ögon,
så jag lovar att det aldrig mer kommer att hända,
jag har nog tagit allt för självkalrt innan,
men nu måste jag börja tänka.


tre underbara år med dig, de kan man inte bara kasta bort med en gång. Jag vill fortfarande utöka de år som gått och göra om till en evighet.
DU ÄR ALLT !


Ha det bra !


Sara

Skola

Det kändes inte alls bra i går kväll att ställa klockan på kvart över 7 på en Lördag morgon.Eller att tänka på att man måste lägga sig tidigare för att orka upp. haha kändes lite konstigt faktiskt. Men nu sitter jag här vid halv 9 och väntar på att Amanda och Tobias ska komma och hämta mig, ska få snålskjuts till skolan idag :)

Igår kväll blev det att leka lite med min lillasyster när min pojkvän inte vill vara hemma, sedan så kollade jag på idol och sedan gick jag och la mig.. vilken rolig kväll- nej..

Idag ska jag då till skolan för att det är Öppet hus, efter det så hoppas jag på att min pojkvän ska komma hem idag så att vi kan hitta på något, ja känner mig så ensam utan honom..

Om man skulle ta och fixa det sista nu innan det bär av till skolan, ha det så bra
Vi hörs

Sara

En dag kvar till Fredag

Denna vecka har gått så fort, men inte så konsitgt. Har ju tillbringat hela min vecka i sängen och framför tv:n förutom idag. Då jag pallarade mig iväg till skolan fast jag ångrade mig när jag kom dit, mitt huvud har känns så tungt,och näsan har runnit.
Min dag började med att jag gick upp vid kvart i 7 och vid 10 i 7 ringer Sara mig och vill att jag ska komma, Det blev att packa i allt i min lilla väska sedan bar det av i rena rama ruffset, haha.
Sedan fick jag åka kärringbil till skolan, hah.. väl framme i skolan så väntades en lång lektion omvårdnad och sen psykologi och sedan idrott, sen var min dag över.  När jag kom hem så blev det att sätta sig vid bordet och äta. Satt också och kollade på högskolor, där jag säkert kommer hamna efter gymnasiet. Sedan blev det att plugga, jag har egentligen hur mycket som helst att plugga på men orkar verkligen inte, jag ska ha läst ut svenskaboken tills på Tisdag, då ska jag också skriva provet om medeltiden och sen så ska psykologin va klar tills på Tisdag också. Men det blir nog att sitta lite i helgen.

I morgon är det skola som vanligt, sedan hem för soffmys. Hoppas älsklingen är lite sjuk så att han stannar hemma hos mig, annars så skulle han till Markus. men jag vill ha honom hemma :) På lördag morgon bär det av till skolan igen för öppethus, där jag inte ska göra någonting. Efter det blir det mys, och också lite plugg tror jag. Måndag ska jag till kalmar för att köpa en chokladkalender på Rusta :D Jag vill gärna ha tre fyra stycken till jul, för jag kommer ju få dela dom med min älskling.

Har fortfarande inte lagt upp bilder på vad jag fick, men vet inte hur jag får in de från mobilen till min nya dator, men min kära lillasyster får nog ta att hjälpa mig. :)

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på mammas pojkar och sen så ska jag nog gå och sova,

Ha det bra!

Sara

 


Sjuk

Jaha nu ligger man här med svininfluensan, hah nej så farligt är det nog inte. Har ingen feber och diaree. Men förkyld och ont i hela kroppen är mina symtom. Jag orkar verkligen ingenting just nu.. har legat framför tv:n idag och kommer nog att fortsätta tillbringa min kväll i sängen. Jag har kolla på två filmer av Emil i Lönneberga, jag blir så liten när jag är sjuk och älskar att kolla på sånt.

Idag har jag hört massa roliga nyheter, och fler kommer det säkert bli.
Hoppas att det blir de man får höra, och lycka till!
Jag blir så glad, :)

Nej nu ska jag kolla på tv, kanske något bra på denna apparat.
Kommer inte till skolan i morgon heller, blir att tillbringa dagen hemma i sängen framför tv:n tillsammans med Mamma :)

Ha det bra,

 

Sara


Måndag morgon

Denna helg har varit toppen, haft kalas med släkten och sedan med alla fina flickor!
Jag har fått massa fina saker, det jag älskar mest är den lilla svarta datorn som jag fick av min älskling!
Igår var det fullt hus här, först på förmiddagen så kom Melwin med familj. Vilken söt trollunge han var en vecka igår :) Sedan kom farmor och min svärmmor´, det blev massa fika och prat, sedan blev det att förbereda kvällen med att baka tårta och pajer. Sedan vid kl 17.00 kom alla söta människor som gjorde min kväll BÄST! Vi åt jättegott och hade väldiga pratstunder om olika ämnen mycket trevligt.

Idag är jag ledig från skolan men vaknade ändå tidigt, ville se Matiaz som var med i vakna med the voice. Nu när jag gjort det, måste också se Ullared ikväll för han ska vara med ikväll igen.  Snart så kommer min älskade trollunge hit som ska mysa här idag, min lilla Gudson på 4år. Så idag blir det nog inte så mycket plugg, måste egentligen plugga har ju svenska prov i morgon på medeltiden. Skitsvårt och jag fattar absolut ingenting.

Nu är jag hungrig och ska äta lite frukost och sedan ta all disk som jag inte orkade ta igår :)

Ha det bra, puss



Sars

17år

Hurra, hurra hurra till mig. :) Jag har haft den bästa morgonen någonsin. Vaknade vid kvart över 6 att jag fick en present av alex, en minidator , trodde aldrig att jag skulle få något sånt. Sedan fick jag jätte goda mackor av min kära mor och far. Fick också fina presenter av mamma och pappa. Ett par mörka leggings och fina tröjor.  :)
Nu väntas en toppen dag och kalas ikväll. :) Sedan blir det kalas i morgon och tjejmiddag. Ni får se vad jag fått sen.

Ha det bra, puss

SARA


6 November

Veckan har gått så fort, har inte hunnit sitta vid datorn någonting.. skolan har gått mig på nerverna denna vecka. Så har verkligen inte haft tid till något annat än skolböckerna. Idag har jag tillbringat min dag i tandläkarstolen och på orkidea. Ett mycket mysigt café som jag aldrig varit på. Men de kan jag rekommendera. Där satt jag och åt en lunchmacka tillsammans med Emelie, :D Det blev också att köpa en farsdag present!
Sedan satt jag mig på bussen hem och började städa!
För i morgon är det en alldeles speciell dag, det är MIN födelsedag!! Hurra hurra till mig..

Så idag blev det bara att skriva prov i skolan och sedan hem, nu har jag städat lite och haft myskväll med min kära far och pojkvän. Nu sitter jag här med en sovande pojkvän och väntar på att Idol ska sätta igång igen! Rabhi måste åka ut, tycker inte alls om honom..

Men helst vill jag bara gå och sova, vänta på att få frukost på sängen och paket! , men kommer väl ligga vaken från kl 6.00 och vänta, hah som vanligt..

Nu ska jag ta och sätta mig framför tvn igen, ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

Skulle också säga Grattis till Nathalie som fyller hela 17år idag också , Grattis Grattis!! :D

Ha det bra,
SARA

3 November

Vad tiden går fort, jag tyckte nyss det var sommarlov men nu sitter man här med vinterkläder. Jag ser verkligen ingenting positivt i detta, förutom att jag fyller år om 4 dagar :) ännu ett år äldre, fast sen finns det verkligen ingenting mer. Det är snart jul! fyy.. fast i år blir det inga julklappar för min del, det blir en resa till mer snö och brytna ben. ska nämligen tillbringa min julvecka uppe i Vemdalen med hela familjen. Riktigt mysigt!
Är det någon mer än jag som börjat använda dubbla strumpbyxor ?, tycker det är så kallt på morgonen, hah..

Just nu känns det som att jag vill hoppa av skolan, det är väldigt mycket. Två prov denna vecka och yttligare två prov nästa vecka. Proven är heller inte små.. Det vi ska ha prov på torsdag har vi inte gått igenom klart än. Jag hatar allt just nu som har med skolan att göra. vill bara ha evig semester..

Igår blev det att plugga, plugga och plugga. Proven är så stora så måste börja i tid för att kanske ha en liten chans att klara de, sedan åkte jag till älsklingen som gick och la sig med en gång och jag satt mig framför tv:n. Jag ville verkligen kolla på det nya programmet på 5:an. hah ULLARED, det var verkligen skit dåligt...

Idag blev det att vakna vid kvart över 4 för att åka hem och lägga mig och sova hemma, för puckot skulle börja tidigare idag. Så nu sitter jag i skolan, skiit trött och vill hem och sova. Men det kan man ju bara drömma om. Det blir hem och plugga sedan bär det av till simhallen där jag kommer att drunkna, haha
Nu ska jag gå på svenska lektionen..

Vi hörs ha det bra!



Sara


Måndag

Första dagen på en ny vecka, inte alls något att se fram emot. Måste börja med att tacka alla underbara människor som jag tillbringade min lördag med. Riktigt roligt, tack till min Sara att jag fick sova där! :)

I går så blev det mest slapp från min sida, va på min älskade kusins 4års kalas och åt riktigt färgglada muffins :) Efter de så blev det hem och slapp framför tv med älskling, det tycker jag så mycket om!

Idag vaknade jag vid halv 6 och var döds trött, ville verkligen inte till skolan idag. Men så blev det i allafall. Känner att jag är väldigt kortfattad idag, min sitter med världens huvudvärk och vrål hungrig.! Ska äta lite nu och sedan blir det mys ikväll igen, för jag orkar verkligen ingenting annat! Nu ska jag äntligen få mat i magen!

Vi hörs, ha det bra!

Sara

RSS 2.0