Idag har jag haft en riktig slappdag och d...

Idag har jag haft en riktig slappdag och det har varit riktigt skönt, jag vaknade rätt tidigt men gick inte upp förän kl va 12, efter det begav jag mig till fårbo där jag tillbringade min dag. Jag har pluggat lite och försökt att beta av lite som står på min lista. Nu känns det att man har kommit tillbaka till skolan för man känner sig jagad av små saker hela tiden. Så nu försöker ja göra klart allt så fort som möjligt för att bli av med de och inte ha allt sista minuten. I morgon blir en dag i skolan, sen blir det jobb i några timmar. Rätt skönt för man behöver verkligen pengarna så man blir glad när man får lite, de negativa är att jag får mindre tid till att plugga. För när jag kommer hem är jag inte alls så pigg för att titta ner i skolböckerna så vi får se hur de går. Ska även jobba onsdag denna vecka. Rätt skönt. Nu ska jag ta och läsa igenom anteckningarna en gång till för att kanske få in en mening i huvudet innan man somnar. Ni får ha det så bra. God natt och sov så gott :)


25 September

Idag är det den 25 September och en härlig lördag kväll, sitter just nu och har precis ätit en liten bit pizza som fick bli min middag för idag. Igår blev det att tillbringa dagen i skolan vidare mot Nilssons och fika lite med Sara. Riktigt mysigt om jag får säga det själv och det var länge sen vi pratade så. Sedan blev det hem mot Fårbo för att tillbringa kvällen tillsammans med mamma och pappa. Vi åt gott och hade myspys framför tvn och IDOL! I morse kände jag mig flitig, vaknade tidigt och gick upp för att plugga. Så lite fick jag gjort men inte alls mycket. Idag har jag gått en golfrunda och sedan bara varit hemma och myst lite med min kära pojkvän. Det är sånna dagar jag tycker om när man bara kan vara hemma och ta det lugnt. Imorgon blir det att åka och köpa nya skor och sedan bara vara hemma för en härlig söndag kväll och vila upp mig inför veckan där det väntas skola med prov och utprovning av studenmössor de väntas även en hel del jobb. Ni får ha det så bra.


Sara

Jag älskar dig, men det känns som att vi glider ifrån varandra.
Jag hoppas verkligen att detta vänder och att vi hittar tillbaka till varann igen.
Nu känner jag mig ensam och står här kvar. För du är en person som har en stor
 betydelse i mitt liv och jag är så glad att jag har dig som vän.♥

Sitter just nu i bilen på väg hem från ...

Sitter just nu i bilen på väg hem från ullared, idag har det blivit att spendera en del pengar. Idag blev jag 2400kr fattigare men mycket saker fick jag med mig hem. En del kläder men också bra ha säker till hemmet. Men jag hann inte köpa några julsaker så jag hoppas att jag hinner åka en gång till innan jul :) jag längtar till man kommer hem och ser vad man har köpt, det blir lite som en julafton. I morgon är det studiedag och då ska jag verkligen studera. Hade tänkt jag skulle gjort lite idag men jag orkar verkligen inte. I går blev det bingolottospelande hos henke och karolina, mycket trevligt. Alexander vann faktiskt 25kr, de är ju alltid något. Jag kan skriva en liten kort lista för den som vill veta vad som ligger i bagaget i bilen och ska med mig hem, det blev- två par leggings, två t-shirts, en skjorta, strumpor, trosor, linne, smycken, tavlor, mapp, schampo, balsam, spray, lotion och mycket mycket mer. Hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag, en tjejdag med 7 tjejer och shopping det kan inte bli bättre ;) ha det bra. Puss


Nu va det verkligen länge sen jag skrev e...

Nu va det verkligen länge sen jag skrev ett litet inlägg. Jag kommer inte ens i håg mitt senaste inlägg och kan inte kolla det heller i och med att jag skriver på mobilen. Min helg har bestått av fredagsmys med familjen kroon, lördagen firade jag och min älskling 4 år, vi hade en perfekt dag. Det va en sån där härlig dag då man bara är hemma hela dagen och tar hand om varandra. Det va så mysigt så, kvällen blev det att äta gott och ändå gå och lägga sig lite skapligt. På söndagen blev det att tillbringa dagen i fårbo, jag och min kära far fixade ljudet i min lilla bullbil som ja även fick hem i fredags. De är en liten röd ful bil som jag ska ha och köra i ett tag. Den duger gott och väl. Söndagskväll bestod av plugg och en springtur tro det eller ej men jag va ute och sprang. ;) måndagen tillbringade jag hemma i fårbo hos mamma. Jag mådde nämligen inte bra, jag hade sån fruktansvärd huvudvärk på natten så på morgonen när jag väl skulle gå upp va jag så himla trött och jag va inte alls utvilad. Nu ligger jag här i sängen en tisdagskväll och har precis lagt ner böckerna på golvet och släckt lampan. Nu behöver jag verkligen sova om jag ska orka en till dag först i skolan och sen en kväll på maggans. Så nu säger jag godnatt.


Idag har varit en mycket jobbig dag, börj...

Idag har varit en mycket jobbig dag, började med att det va väldigt jobbigt att gå upp, efter väntades en dag i skolan. Efter de blev det körskolan i ca 3timmar med amanda. Det ska bli så skönt när man har körkortet i handen. Fast det är ju ett tag kvar. Sen nu ikväll så har jag jobbat och stekt närmare 30 hamburgare. Usch!! Efter det blev det en snabb fika hos mormor och morfar innan jag begav mig hem för att titta på idol, lika bra som igår :) nu har jag mys i sängen framför tvn med min sjuka lillasyster brevid. Imorgon blir äntligen en normal dag då jag ska gå hem efter skolan och göra saker som jag ligger efter med denna vecka för att jag har jobbat. I morgon ska jag på möte med syon, vi ska prata om hur du är att läsa högskola på distans och vad jag ska göra med mitt liv, undra om jag blir något klokare efter detta möte. Nej nu ska jag försöka sova om inte huvudvärken tar över mitt huvud så som de känns nu har de redan gjort de och vi får se hur de slutar. Sov så gott, puss och godnatt


Klockan är halv 11 och jag behöver verkl...

Klockan är halv 11 och jag behöver verkligen sova, jag har huvudvärk och mår illa. Min dag har varit bra förutom mitt arbetspass som tog slut på mig, jag känner verkligen att jag inte har jobbat på ett tag för är helt slut nu efter . Innan ja började jobba så hade jag körlektion det gick faktiskt väldigt bra och nästa gång blir det mindre landsväg. Nästa gång är på fredag , hoppas att det verkligen går bra. Nu ikväll när jag kom hem från jobbet pluggade jag matte med sara efter det gick jag och la mig i badkaret en snabbis, det va riktigt skönt att bara bli varm. Och nu precis har jag läst lite i min bok. Den är jätte bra och jag tycker verkligen att ni ska läsa den, elsas mode heter den. Imorgon blir det skola först och sen jobb. Rätt skönt med några extra timmar för pengarna behövs. Idag har jag också fått ett roligt besked om att på onsdag får jag en liten röd pärla som jag ska köra när jag slipper ha övningskörningsskylten på. Det ska bli så otroligt skönt att fylla stor. :) nu ska jag krama om min kära pojkvän så att jag får lite kärlek innan jag somnar.


Idag har det varit en intensiv dag med gol...

Idag har det varit en intensiv dag med golftävling och kalas. Det har också blivit en del bilkörning. :) i morgon blir det att fixa det sista i andra lägenheten och sen fixa i den nya. På eftermiddagen blir det att spela golf och plugga. Där har ni min helg, hoppas ni har haft en bra helg :)


Idag har jag tillbringat min förmiddag på ...

tralalala ;d221 (MMS)

Idag har jag tillbringat min förmiddag på uvö och vandrat runt hela ön, för att se vart jag ska paddla och tillbringa en fredag. Igår va jag på ikea så nu är äntligen mitt vardagsrummet klart så nu är det bara sovrummet kvar. Ikväll blir det att tillbringa kvällen hemma. Jag orkar verkligen inte göra någonting jag är helt slut om dagarna. nu ska jag börja skriva på religionslektionen. Ha det så bra


Jag vill bara säga att jag har världens ...

Jag vill bara säga att jag har världens bästa lillasyster. Det finns verkligen ingen som hon. När jag läste din vackra text fylldes mina ögon med tårar och jag fick sådant dåligt samvete att jag inte spenderar mer tid med min familj än vad jag gör. Med detta inlägg ville jag bara tala om att jag älskar alla i min familj!


Vilket smart sätt nathalie lärde mig ida...

Vilket smart sätt nathalie lärde mig idag, att jag kan sitta på mobilen och skicka in ett inlägg, då tror jag att min uppdatering kan bli mycket bättre för mobilen har jag alltid i närheten. Sitter just nu i bilen på vägen hem från målilla, har varit och kollat på daniel när han kört cross. Idag är det 1 september och man märker faktiskt att hösten är här. Så ikväll blev det vinterjackan på och det börjar bli väldigt disigt. I morgon blir det körlektion och sedan skolan ett tag, efter blir det ikea. :) :) nu ska jag vara lite social , men ni får ha det så bra.


Hej

Hej


RSS 2.0