En vecka

Nu har vi varit har en vecka och det kanns som jag har varit har hur lange som helst. Vi far se hur lange vi far stanna i och med de nya asmolnet som kommit. Sa antingen kommer vi hem innan eller sa kanske vi kommer hem den dagen de ar sagt eller sa kommer vi hem efter. Inget ar klart an men vi hoppas i allafall att fa komma hem till balen.

Idag har vi haft en riktig slappdag pa hotellet sa vi har knappt inte gatt upp. Vi har skrivit pa varat arbete och sa tog vi oss bort till mataffaren och kopte pa oss godis sa vi har hela veckan. Haha sen har vi atit lunch pa hotellet idag och vi bestallde in en macka med grillad kyckling. De va bara de att vi fick in den pa en tallrik och pa tallriken lag ocksa en halv pase chips typ. hah lite roligt faktiskt for det ar vi inte vana vid hemma att nar man bestaller mat sa far man de med chips.

Nu sitter jag har ny duschad och klar for lite kortspel med Amanda innan vi ska ga och lagga oss. I morgon vantar en ny dag pa praktiken och forhoppningsvis besked pa hur vi kommer komma hem och nar.

ha det bra !

Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0